Meer artikels

Simuleer je lening en begin goed voorbereid aan je huizenjacht

Immoscoop mark

Wil je een huis of appartement kopen, dan moet je er tegenwoordig snel bij zijn.  Als je naar een pand gaat kijken, ga je best goed voorbereid. Je weet op voorhand al hoeveel je wil bieden, zodat je meteen na je bezoek een bod kan neerleggen. Tijd om te twijfelen is er niet. Maar hoe weet je wat jouw maximumbod is? 

Wij helpen je graag om je lening te simuleren.

Snel, sneller, snelst

Vroeger verliep een huizenjacht veel trager. Je kon naar een woning gaan kijken, er een nachtje (of zelfs meerdere) over slapen, rustig langsgaan bij de bank om een mogelijke lening te bespreken, en eventueel zelfs een tweede keer het pand bezoeken.

Helaas zijn de tijden veranderd en is het vooral een kwestie van snel zijn

Snel op de hoogte zijn van de nieuwste panden in je zoekregio, snel een bezoek vastleggen en snel een bod doen. 

Goede voorbereiding is dan ook het halve werk, zeker op financieel vlak. Het is immers logisch dat verkopers sneller kiezen voor kandidaat-kopers die zeker een lening krijgen, dan voor een onzeker bod dat misschien nog afspringt.

Krijg een persoonlijk voorstel via een leningsimulatie

Heb je een woning op het oog en wil je snel weten of je de maandelijkse afbetaling aankan? Ontdek het eenvoudig via de leningsimulatie van KBC. Vul alle velden in en je krijgt een persoonlijk voorstel dat vertelt hoeveel je kan lenen en wat dit betekent voor je maandelijkse aflossingen.

Op de detailpagina van elke pand kan je deze functionaliteit op deze manier terugvinden; 

Simuleer uw lening img 1Simuleer je lening img 2

(!) Vergeet niet dat je, naast de maandelijkse aflossingen, ook nog andere kosten moet inrekenen.