Plan & Bouw

Terug naar het overzicht

Over ons

Plan & Bouw is een jong en dynamisch bouwbedrijf. Het bedrijf is gestart in 2001 door Stephane en Griet. Door de gestage groei is het team uitgebreid tot een 25-tal vakbekwame en gedreven medewerkers. Elke dag is opnieuw een uitdaging die we met vol enthousiasme aanpakken!

Ons werkgebied

Onze focus ligt op grondontwikkeling en bouwactiviteit in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Onze aanpak

De bouwactiviteit is opgesplitst in aankoop en ontwikkeling van gronden, bouwen naar de wens van de klant (à la carte), realisatie van totaal projecten met koopwoningen, aanbod realiseren voor de investeringsmarkt en het zoeken naar samenwerkingen voor realisatie van die bouwactiviteiten.

  • Qua woonvormen zoeken we telkens naar het juiste product op de juiste plaats.

  • Grondgebonden woningen, meergezinswoningen, kantoren, dienstgebouwen of commerciële ruimtes zijn ons aanbod. Deze worden steeds verankerd in een kwalitatief stedenbouwkundig plan.

  • Door een evenwichtige mix van woontypes binnen onze totaalprojecten trekken we een zeer gevarieerd publiek aan qua budget, gezinssamenstelling, leeftijd en dit voor zowel de private markt als voor de verhuurmarkt.

  • Sinds de oprichting kent ons bedrijf een gestadige groei.

Plan & Bouw logo