Description

Wat een waanzinnige penthouse zit er verscholen achter deze gevel! Deze enorme duplex heeft een vloeroppervlakte van maar liefst 175m² en werd tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen. (o.a. marmeren vloeren, vloerverwarming, stofzuigersysteem, etc.). Zonnekloppers? Er zijn maar liefst 2 ruime terrassen aanwezig!
We geven het toe: de foto’s laten het appartement niet helemaal tot z’n recht komen, maar we konden het niet laten om alvast een voorsmaakje te geven. Duidelijke foto’s volgen snel!
Indeling:

Riante leefruimte (85m²!) met veel lichtinval en knusse open haard. Deze geeft meteen ook toegang naar het 1ste terras. Aansluitend  aan de woonkamer vinden we de eethoek met ruime open keuken. Hier zien we een kookeiland, ontbijthoek en volgende toestellen: vaatwasser, cooker, spoelbak, koelkast, kookplaat en dampkap. Verder ook nog een handige wasplaats/berging met aansluitingen voor wassen en drogen. Graag nog wat extra bergruimte? No worries, er is nog een 2de berging.
Verder werden er 2 slaapkamers voorzien op deze verdieping, en een luxueuze badkamer met bad, inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en bidet. Tenslotte nog een apart gastentoilet.
Vanuit de open trap in de leefruimte komen we op de 2de verdieping. Hier is nog een 3de en eventuele 4de slaapkamer (open ruimte) aanwezig, die meteen ook toegang geven naar het riante dakterras (50m²!).
Verder zijn er 2 staanplaatsen in een overdekte garage.

Geen gemeenschappelijke kosten!

View this property at the agent

Features

Type Apartment
Location Ravels
Street Boomgaardstraat
Transaction For Rent
Bedrooms 4
Bathrooms 1
Living Area 175 m2
Energy Consumption 158 kWh/m2
Construction Year 2004
IMMOSCOOP Ref. NPMSX3292210330
Planning Permit View this info
Flooding Area Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Demarcated Flood Areas Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied
EPC-waarde

Contact

OR