UIS: 4235506

Description

Prachtig en centraal gelegen duplex appartement met 2 tot 3 slaapkamers te Geel.

Het appartement heeft volgende indeling: inkomhal met gastentoilet, badkamer met douche, lavabo en aansluiting voor wasmachine en droogkast, en een volledig geïnstalleerde keuken met ontbijthoek. Verder biedt het appartement een ruime leefruimte en zithoek met grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. Er werd gekozen voor een volle eiken parketvloer die voor dat tikketje meer aan gezelligheid zorgt. Aangrenzend biedt de leefruimte toegang tot het grote terras dat doorloopt aan weerszijde van het gebouw. Er bevindt zich 1 slaapkamer die reeds als ruim bureau-gedeelte gebruikt werd.

Op de verdieping vindt u een master bedroom met aangrenzende badkamer die beschikt over een ligbad, lavabo en toilet, terug. Verder is er een mogelijkheid tot het creëren van een volledig afgesloten, 3de slaapkamer. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als aangrenzende dressing aan de master bedroom. Het appartement wordt bemeubeld verkocht.

In de kelderverdieping bevindt zich een ruime parkeerplaats met aansluitende kelderberging terug. Beide zijn verplicht bij aan te kopen voor de prijs van € 20.000.

In de nabijheid vindt u verschillende winkels, drank- en eetgelegenheden, scholen, haltes van het openbaar vervoer en het treinstation van Geel. Verder is er een zeer vlotte verbinding met de E313.

EPC: IN AANVRAAG.

Voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds contact opnemen met Immo S|P op 014 51 95 00 of via kaat@immosp.be.

View this property at the agent

Features

Type Apartment
Location Geel
Street Laar
Transaction For Sale
Bedrooms 2
Bathrooms 2
Living Area 130 m2
Plot Area 565 m2
Energy Consumption View energy data
Construction Year 2011
Agence Ref. 4235506
IMMOSCOOP Ref. RMZLK9737210217
Planning Permit Vergunning uitgereikt
Allotment Permission Verkavelingsvergunning
Summons Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Preemption Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Plot Designation woongebied
Flooding Area Niet meegedeeld

Contact

OR