UIS: 4225082

Description

Ligging
Ditenergiezuinig éénslaapkamerappartement geniet van een zeer centrale ligging (langs de alternatieve verbindingsweg Geel - Mol) met vlotte verbinding naar toegangswegen en naar omliggende gemeenten en steden (Mol, Turnhout, Westerlo, Herentals,...). Winkels, scholen en hetopenbaar vervoer bevinden zich op een steenworp van het appartement.

Indeling
0: inkomhal met trapen lift.
+1: leefruimte, open keuken, slaapkamer, badkamer,berging.
Buiten: autostaanplaats.

Beschrijving
De leefruimte bestaat uit een zithoek en een open keukengedeelte. De melamine keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser,keramische kookplaat, afzuigkap, spoeltafelvoldoende opbergruimte. In de ruime slaapkamer van 14,32m² kan u perfect een dubbel bed en kasten plaatsen. De volledig betegelde badkamerbeschikt over een douche, wastafel met spiegel en hangtoilet.Aparte berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast. Hier hangt tevens een zuinige hoogrendementsketel voor de centrale verwarming op aardgas.Het appartement is gebouwd met kwaliteitsmaterialen en met de bedoeling zo weinig mogelijk energie te verbruiken: toilet op regenwater, dubbele beglazing in aluminium, hoogrendementsketel en goede isolatie.

Aparte fietsenberging en vuilnisberging. Autostaanplaats achter het gebouw is begrepen in de prijs!

De huidige huurder zal het appartement verlaten op 31 maart 2021. Dus u bent vrij om een nieuwe huurder en huurprijs te bepalen vanaf 1 april 2021. Wanneer u er uw thuis zou willen maken, kan dit uiteraard ook, zonder wachttijd van 6 maanden na akte bij de notaris. (wettelijk bepaalde opzegtermijn door verhuurder/nieuwe eigenaar voor eigen bewoning)

Wordt dit appartement je nieuwe thuis of goede investering? Maak een afspraak door te bellen naar het nummer 014/58.05.05 of stuur een e-mail naar tosca@vansweevelt.be.

Energiezuinig éénslaapkamerappartement op de eerste verdieping, met lift, op wandelafstand in centrum van Geel, met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten/steden alsook met de autostrade E-313. Autostaanplaats inbegrepen! EPC: 116 kWh/m²

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht: omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden uitgereikt.

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

View this property at the agent

Features

Type Apartment
Location Geel
Street Rijn
Transaction For Sale
Bedrooms 1
Living Area 52.41 m2
Energy Consumption View energy data
Construction Year 2010
Agence Ref. 4225082
IMMOSCOOP Ref. UIXYZ8401210301
Planning Permit Yes
Allotment Permission Yes
Summons geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Preemption No
Plot Designation appartement
Flooding Area niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Contact

OR