UIS: 4273664

Description

Ligging
Centrum van Geel - Het openbaar vervoer en faciliteiten zoals winkels en scholen liggen op een steenworp van het appartement.De markt van Geelen het stadspark liggen op wandelafstand (15 min.). Vlotte verbinding met de autosnelwegen, aansluiting naar Turnhout, Mol en andere omliggende dorpen/gemeenten.

Indeling
0: Woonkamer, open keuken, berging/wasplaats, twee slaapkamers, badkamer, groot terras en tuin.
-1: Autostaanplaats en kelderberging.

Omschrijving
Binnenkomen doe je langs de inkomhal met toegang tot de woonkamer met open keuken, badkamer, toilet en de twee slaapkamers. Links bevindt zichde grote en lichtrijke leefruimte.De keuken is voorzien van ingemaakt kastwerk,kookeiland enbeschikt overde nodige toestellen. De keuken geeft toegang tot de voortuin. Via de keuken heb je ook toegang tot de bergruimte. In de bergruimte zijn aansluitingen voor wasmaschine en droogkast voorzien. De badkamer beschikt over alle comfort: dubbele wastafel, douche en ligbad. Verder zijn er twee ruime slaapkamers waardoor er ruimte is om kasten bij in de kamer te plaatsen. Beide slaapkamers geven toegang tot het terras en de tuin. Het appartement beschikt over centrale verwarming op gas.De ondergrondse autostaanplaats en kelderberging bevinden zich op de kelderverdieping, deze bereikt u via de lift.Beide zijnin de prijs inbegrepen!

Droom jij van een appartement voorzien van alle comfort met een groot terras en tuin vlakbijde marktvan Geel?Laat je dromen uitkomen en neem contact met ons op via 014/58.05.05 of tosca@vansweevelt.be.

Lichtrijk gelijkvloers-appartement (97,22 m²) voorzien van alle comfort met twee slaapkamers, groot (deels overdekt) terras, voor- en achtertuin. Gelegen in het centrum van Geel aan het station met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten/steden alsook met de autostrade E-313. Bovendien met autostaanplaats en kelderberging in de prijs inbegrepen! EPC-score: 158 kWh/m²

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht: omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden.

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

View this property at the agent

Features

Type Apartment
Location Geel
Street Lindenhof
Transaction For Sale
Bedrooms 2
Living Area 97.22 m2
Energy Consumption 158 kWh/m2
Cadastral €905
Construction Year 2008
Agence Ref. 4273664
IMMOSCOOP Ref. LUICI1941210406
Planning Permit Yes
Allotment Permission No
Summons No (geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maat
Preemption No
Plot Designation appartement
Flooding Area niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
EPC-waarde

Contact

OR