UIS: 4211637 - 16/01/2021

Description

Ruim 2 tot 3-slaapkamerappartement (105 m²) op eerste verdieping met balkon, lift en garage. Centrale ligging. EPC 169 kWh/m². Conforme elektriciteit. Verhuurde staat.

Ligging:Het appartement met zuid-oostelijk georiënteerd balkon a/d leefruimte bevindt zich centraal in het centrumvan Herentals met vlotte bereikbaarheid naar ring/autosnelweg (E313) en omliggende gemeenten, vlakbij alle faciliteiten, zoals o.a. het treinstation, openbaar vervoer, winkels en het stadscentrum met horeca.

Indeling:inkomhal, leefruimte, keuken, balkon, nachthal, toilet, badkamer, 2 slaapkamers, 3de slaapkamer/extra kamer, garage, kelderberging.

Beschrijving:Dit appartement op de 1ste verdieping is toegankelijk via de gemeenschappelijke inkomhal met conforme lift. Binnenkomen doe je via een private inkomhal die uitgeeft op de leefruimte voorzien van een grote schuifraam met toegang tot het balkon. De naastgelegen recente keuken heeft eveneens een glazen deur met toegang naar het balkon, die zorgt voor aangenaam veel lichtinval.

De nachthal, eveneens voorzien van een glazen tussendeur waardoor de connectie met de leefruimtes behouden blijft, is voorzien van ingemaakte kastruimte. Hier vindt je het aparte toilet en de badkamer voorzien van wandmeubel, bad, en aansluiting/ruimte voor wasmachine- en droogkast. Vervolgens vind je achteraan 2 ruime slaapkamers van 12m² en 15m² en een derde kamer (6,5m²) die momenteel fungeert als derde slaapkamer.
Ondergronds beschik je nog over een ruime garage en een aparte kelderberging.

Conforme elektriciteit|EPC 169 kWh/m²|Recente CV-ketel (2014) met periodieke en recente keuring (10/2020)|Bovendienideaal als investeringgezien het reeds bestaande huurcontract| zij- en achtergevel alsook het dak weren recent vernieuwd

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht:bouwvergunning/omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden.

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

View this property at the agent

Features

Type Apartment
Location Herentals
Street Markgravenstraat
Transaction For Sale
Bedrooms 3
Living Area 105 m2
Plot Area 3386 m2
Energy Consumption View energy data
Construction Year 1976
Agence Ref. 4211637
IMMOSCOOP Ref. VOILV4907210116
Published 16/01/2021
Planning Permit View this info
Allotment Permission No
Summons No (geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maat
Preemption No
Plot Designation appartement
Flooding Area niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Contact

OR