UIS: 4263172

Description

Instapklaar duplex appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers en ruim terras. Zeer centrale ligging in het centrum van Herentals met winkels, scholen en eetgelegenheden op wandelafstand. Vlotte verbinding via toegangswegen en naar omliggende gemeenten. Zeer ruime garage/berging met 3 autostaanplaatsen kan apart bij aangekocht worden voor 50.000 euro. EPC: 184 kWh/m²| Conforme elektriciteit.

De gehele gelijkvloerse verdieping kan bovendien eenvoudig omgevormd worden tot een handelsruimte.

Ligging: Erg centrale ligging in hartje Herentals op wandelafstand van het station en openbaar vervoer en omringd door horeca- en winkelgelegenheden. Verder optimale ontsluiting naar omliggende dorpen/steden met vlotte verbinding via Ring naar E313.

Indeling: 0:inkomhal, 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet +1:zithoek, open keuken, leefruimte, 3de slaapkamer, badkamer, apart toilet, terras.

Via het naastgelegen voetgangersstraatje betreedt je het appartement via de private inkomhal. De naastgelegen gemeenschappelijke inkomhal die bovendien ook toegang biedt tot het appartement biedt ook plaats voor de afvalberging. Op het gelijkvloers vind je hier een luxeuze en lichtrijke badkamer met statig ligbad. Ook de 2 slaapkamers zijn volledig voorzien van glaspartijen. Een apart toilet is hier ook aanwezig.

Via de binnentrap kom je in de gezellige zitruimte terecht die voorzien is van een moderne ingebouwde gashaarden meteen zicht en toegang verleent tot het ruime (35m²) en rustig gelegen terras.
Vanuit de zithoek is er aansluiting naar de voorkant van de woning via de centrale gang. Deze is over de gehele lengte voorzien van ingemaakt kastenmaatwerk.Vooraan bevindt zich de ruime leefruimte (voorzien van elektrische rolluiken) en de vollediguitgerusteopen keuken met granieten werkblad, wijnkoeler, combi-oven, stoomoven, afwasmachine, inductievuur en 2 ijskasten met diepvriezer. Alle toestellen zijn van het merk AEG. Ook in de leefruimte zijn er ingemaakte kasten voorzien, waardoor alle ruimte ten vollewordt benut.

Een derde slaapkamer en badkamer met inloopdouche, ruim wandmeubel en voorziening voor was- en droogmachine bevinden zich ook op de verdieping. Verder is er nog een tweede apart toilet.

Het gehele appartement is voorzien van een luxeuze afwerking. Bovendien is via het voetgangersstraatje een zeer ruime garage bij aan te kopen (3 plaatsen).

Benieuwd? Maak dan snel uw afspraak.

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht: in aanvraag

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

View this property at the agent

Features

Type Apartment
Location Herentals
Street Zandstraat
Transaction For Sale
Bedrooms 3
Living Area 142 m2
Energy Consumption 184 kWh/m2
Agence Ref. 4263172
IMMOSCOOP Ref. UCTOV2985210424
Planning Permit View this info
Preemption No
Plot Designation appartement
Flooding Area niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
EPC-waarde

Contact

OR