UIS: 5819

Description

Deze nieuwe residentie in het centrum van Meerhout wordt een hedendaags, kwalitatief en energiezuinig (BEN-30) nieuwbouwproject met 9 wooneenheden.

Elk appartement heeft een ondergrondse parkeerplaats(en) en een ruime berging (bij aan te kopen). Er zijn liften in het gebouw.De appartementen worden volledig en kwaliteitsvol afgewerkt, bieden alle wooncomfort en voldoen ruimschoots aan de ecologische norm van vandaag.

De mooie ruimtes in de appartementen en de ruime terrassen zorgen voor fijn centraal wonen in een aangename omgeving.Uitstekend gelegen in het centrum van Meerhout, op wandelafstand van de markt, handelaars en openbaar vervoer. Het platteland en de groene bossen liggen om de hoek. Snelweg E313 is bereikbaar in 10 minuten.De appartementen voldoen aan de huidige strenge energienormen en halen het E-peil-30.

Met zonnepanelen, screens, standaard vloerverwarming in alle ruimtes (via individuele warmtepomp of aardgas-condensatieketel) en de juiste ventilatie type 'D' scoort elk appartement uitstekend inzake EPB-norm.De oplevering van het gebouw is voorzien begin 2021.

Geen voorschotten - U betaalt bij het verlijden van de akte.Voor bezoeken ter plaatse, alle verdere informatie, plannen en prijslijst met aankoopkosten kan u contact opnemen met ons kantoor te Meerhout - Markt 37 of via het nummer 014 84 83 69 of een mailtje naar info@sublimmo.be.

View this property at the agent

Features

Type Apartment
Location Meerhout
Street Molenberg
Transaction For Sale
Bedrooms 2
Bathrooms 1
Energy Consumption 30 kWh/m2
Construction Year 2020
Agence Ref. 5819
IMMOSCOOP Ref. BRTHV4781210301
Planning Permit Yes
Allotment Permission No
Summons No
Plot Designation Woongebied
Flooding Area No
Flooding Barrier No
Demarcated Flood Areas No
EPC-waarde

Contact

OR