Description

Modern architectonische residentie, gebouwd en ingericht met hoogwaardige materialen, gelegen in de nabijheid van het centrum van het landelijke Noorderwijk met achterliggend panoramisch zicht.
Deze residentie beschikt over 11 stijlvolle appartementen allen met veel lichtval, waarvan 10 met 1 slaapkamers en 1 met 1 slaapkamer. Alle appartementen zijn uitgerust met terrassen, hierbij is rekening gehouden met oriëntatie en uitzicht. De afwerking is van hoge waarde en allen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Verder zijn er in de kelderverdieping staanplaatsen en privatieve bergingen. Bovengronds: fietsstallingen.
Het project voldoet aan alle huidige energienormen BEN appartementen ( E-peil 30 ).
AANVANG DER WERKEN AUGUSTUS 2019
Info en verkoop:
De verkoop gebeurt onder BTW op het constructiegedeelte en registratierechten op het grondaandeel onder de wet Breyne en biedt een 100% voltooiing garantie.
Indeling en omschrijving:
Dit appartement met een bruto oppervlakte van 109m² is ingedeeld als volgt: Inkomhal met vestiaire kast en gastentoilet. Aan de linkerzijde de leefkamer met geïntegreerd keukengedeelte bestaande uit keukenblok, eiland en ontbijthoek, de zitplaats en de berging. De badkamer is ingericht met ligbad, douche en lavabo. De 2de slaapkamer bevindt zich naast de badkamer met aan de achterzijde de ruime masterbedroom. Het terras is bereikbaar vanuit de zithoek.
Ondergrondse autoplaats en bergruimte verplicht apart bij aan te kopen.

View this property at the agent

Features

Type Apartment
Location Noorderwijk
Street Olenseweg
Transaction For Sale
Bedrooms 2
Bathrooms 1
Energy Consumption View energy data
Construction Year 2019
IMMOSCOOP Ref. PTZBE0429190602
Planning Permit View this info
Flooding Area View this info

Contact

OR