Description

Modern architectonische residentie, gebouwd en ingericht met hoogwaardige materialen, gelegen in de nabijheid van het centrum van het landelijke Noorderwijk met achterliggend panoramisch zicht.
Deze residentie beschikt over 11 stijlvolle appartementen allen met veel lichtval, waarvan 10 met 2 slaapkamers en 1 met 1 slaapkamer. Alle appartementen zijn uitgerust met een terras, hierbij is rekening gehouden met oriëntatie en uitzicht. De afwerking is van hoge waarde en allen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Verder zijn er in de kelderverdieping staanplaatsen en privatieve bergingen. Bovengronds: fietsstallingen.
Het project voldoet aan alle huidige energienormen BEN appartementen ( E-peil 30 ).
Info en verkoop:
De verkoop gebeurt onder BTW op het constructiegedeelte en registratierechten op het grondaandeel onder de wet Breyne en biedt een 100% voltooiing garantie.
Indeling en omschrijving:
Het hieronder beschreven appartement van 94m² is ingedeeld als volgt: Inkomhal met links hiervan de 2de slaapkamer, masterbedroom en badkamer ingericht met douche en lavabo, gastentoilet, de leefkamer met aan de rechterzijde het geïntegreerde keukengedeelte bestaande uit: keukenblok met eiland,de aangrenzende bergplaats en de zit- en eethoek van waaruit het terras bereikbaar is.
Ondergrondse autoplaats en bergruimte verplicht apart bij aan te kopen.

View this property at the agent

Features

Type Apartment
Location Noorderwijk
Street Olenseweg
Transaction For Sale
Bedrooms 2
Bathrooms 1
Energy Consumption View energy data
Construction Year 2019
IMMOSCOOP Ref. PGSFZ5312200727
Planning Permit View this info
Flooding Area View this info

Available units

Apartment, 2 Slpks
€ 214.000
Apartment, 2 Slpks
€ 222.000
Apartment, 2 Slpks
€ 265.000

Contact

OR