Description

Ligging
Rustig gelegen in het centrum van Olen-Centrum, op 1 km. van het dorpsplein.

Beschrijving
Deze seniorenflat bestaat uiteen leefruimte met een open keuken (uitgerust met een kookvuur, dampkap en koelkast), één slaapkamer, berging met aansluiting voor wasmachine,badkamer met douche en zuidoost georiënteerd terras.

Op het domein zijn ergemeeschappelijke autostaanplaatsen en fietsenbergingen beschikbaar. Rondom het gebouw is er een grote gemeenschappelijk tuin.

Een wandelpad brengt u tot bij WZC Zilverlinde,waar u tegen vergoedinggebruikkan maken van de dienstverlening (wassalon, maaltijden in het restaurant, wellness, groepsactiviteiten, ...).

De flats zijn niet erkend als assistentiewoningen, maar de residentie voldoet welaan de wetgeving om uitgebaat te worden als erkende assistentiewoningen.

Deze flat is momenteel verhuurd en dus tevensinteressant als investering. Indien uer graag zelf komt wonen, dan bekijken we de mogelijkheden.

Seniorenflat met 1 slaapkamer en zuidoost georiënteerd terras op de 1ste verdieping (lift aanwezig) in residentie "bij de linde", rustig gelegen in een groene omgevingin het centrum van Olen-Centrum !

EPC:123 kWh/m²

Stedenbouwkundige inlichtingen:vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv)Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

View this property at the agent

Features

Type Apartment
Location Olen
Street Sterrenwijzer
Transaction For Sale
Bedrooms 1
Living Area 48 m2
Plot Area 3294 m2
Energy Consumption 123 kWh/m2
Cadastral €565
Construction Year 1997
Agence Ref. 3768770
IMMOSCOOP Ref. PKOWI2175190929
Planning Permit View this info
Plot Designation flat
Flooding Area niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Contact

OR