Description

GRAMMYCOBONUS: KRIJG 100% VAN DE VERKOOPRECHTEN CADEAU*

Appartement 6.0.1 heeft een oppervlakte van 108m², is gelegen op het gelijkvloers van ResidentieBatalo 6 en biedt een ruime living met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet, een berging en een terras van 15m². De keuken is ingericht met alle nodige toestellen, zoals een vitro-keramische kookplaat, oven, dampkap en een koelkast met vriesvak. De badkamer wordt voorzien van een ruime inloopdouche, een dubbel lavabomeubel en is rondom betegeld met een keramische tegel wat zorgt voor een eenvoudig onderhoud. Het appartement is afgewerkt met een natuurlijke tegelparket. Niet te vergeten, is het prachtige uitzicht dat je hebt van op het terras op het vele groen langs het kanaal.

‘Betaalbaar wonen aan het water’, dat is de missie van project ‘Batalo’. Het project is gelegen aan de groene kant van Turnhout tegenover de jachthaven. Tal van wandel- en fietsroutes zijn vlakbij en verbinden het project zowel met het bruisende centrum van Turnhout alsook met de meer dan 10 000 hectaren natuur. Voor wie de voordelen van de stad op wandelafstand wil, maar in rust wilt wonen is deze ligging ideaal.

Alle appartementen zijn kwalitatief afgewerkt onder het goedkeurend oog van Grammyco, een aannemer die gekend is voor zijn kwaliteit. De appartementen beschikken over ruime leefruimtes met aansluitend een ruim zongeoriënteerd terras. Het zicht op omliggende bomen en velden brengt de rust in elk appartement.

De residenties zijn tijdloos van stijl en vormen een architecturaal geheel. Per bijkomende residentie zal dit beeld alleen nog maar indrukwekkender worden.

In fase één werden 42 appartementen gerealiseerd in 3 residenties (Batalo 8, Batalo 9 en Batalo 10). Elke residentie bestaat uit 14 appartementen. De oppervlaktes variëren tussen 85m² en 109m². De gemeenschappelijke kelderverdieping voorziet ruimte voor autostaanplaatsen en bergingen. In deze fase wordt reeds een deel van de appartementen verhuurd waardoor ze perfect zijn om als investering aan te kopen.

Fase twee, gerealiseerd in opvolging van fase één, bestaat uit 2 residenties (Batalo 6 en Batalo 7) met telkens 14 appartementen. De oppervlaktes in deze fase variëren van 71m² tot 112m². Ook hier is een gemeenschappelijke kelderverdieping met autostaanplaatsen en bergingen aanwezig.

Fase drie wordt gerealiseerd in opvolging van fase twee en zal bestaan uit 2 residenties (Batalo 4 en Batalo 5) met telkens 14 appartementen. De oppervlaktes in deze fase variëren van 75m² tot 117m². Onder de gebouwen wordt een gemeenschappelijke kelderverdieping met autostaanplaatsen en bergingen voorzien en bovengronds zal er aparte fietsenberging per blok komen.

De constructie en gekozen materialen maken dat het energieverbruik in het complex

tot een minimum wordt herleid. Zo beschikt elk appartement bijvoorbeeld standaard over een D-ventilatiesysteem en worden alle residenties afgewerkt met een groendak. Daardoor wordt het E-peil van E54 met gemak behaald.

Elk appartement in zowel fase één als in fase twee is volledig afgewerkt. De afwerking kan lichtjes verschillen van de foto's op onze website. De appartementen hebben elks een verschillende afwerking zodat ze kunnen tegemoetkomen aan eenieders smaak. In fase drie heeft u nog de vrijheid om het appartement naar eigen smaak in te richten.

Bovendien kan de koper genieten van 6 maanden gratis Proximus of Telenet.

Alle appartementen zijn meteen beschikbaar vanaf akte!

*actie onder voorwaarden (informatie op kantoor)

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

View this property at the agent

Features

Type Apartment
Location Turnhout
Street Pitrus
Transaction For Sale
Bedrooms 2
Living Area 108 m2
Energy Consumption 48 kWh/m2
Construction Year 2018
Agence Ref. 3558630
IMMOSCOOP Ref. VIHAM6767190919
Planning Permit Yes
Allotment Permission Yes
Summons No
Preemption No
Plot Designation gelijkvloerse verd. + tuin
Flooding Area niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Contact

OR