UIS: 5958

Description

Op een gunstige locatie aan de grens Boechout/Mortsel vinden we dit uniek recreatiepand met veel visibiliteit en tal van mogelijkheden! Het eigendom geniet van een uitstekende bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als de wagen. De tram richting Antwerpen centrum stopt op enkele meters en het eigendom beschikt over een parking met 24 parkeerplaatsen naast het gebouw.

De hoofdingang van het gebouw bevindt zich op de bovenverdieping, welke zowel via een trap als een helling te bereiken is. Bij het betreden van het pand komen we in de bovenverdieping, welke door de vorige uitbater gebruikt werd als eetruimte/caffetaria. Een groot schuifraam geeft uit op het leuk en ruime buitenterras van 40m2 met westelijke oriëntatie.

Binnen nemen we de trap naar het gelijkvloers, waar een open ruimte te vinden is met een totale oppervlakte van bijna 500m2. De grootte van deze ruimte gecombineerd met de hoogte, zorgt ervoor dat er tal van mogelijkheden zijn op vlak van uitbating. De hoge raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een leuk uitzicht op het ruim en gezellig buitenterras.

Op het gelijkvloers is eveneens een industriële keuken van 32m2 met bijhorende berging. Verder is het recent gerenoveerd sanitair eveneens op het gelijkvloers te vinden bestaande uit gescheiden mannen- en vrouwentoiletten.

Zoekt u een recreatiepand op een gunstige locatie met veel visibiliteit te Boechout? Dan is dit eigendom een unieke kans !

EPC: niet van toepassing.

Voor een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of mail ons via hallo@habicom.be

De waarde van uw eigendom kennen ? Contacteer vrijblijvend onze habicom expert in uw buurt.
Meer info over Boechout? Bezoek www.woneninboechout.be

View this property at the agent

Features

Type Commercial
Location Boechout
Street Oudebaan
Transaction For Sale
Living Area 578 m2
Plot Area 3581 m2
Energy Consumption View energy data
Construction Year 1999
Agence Ref. 5958
IMMOSCOOP Ref. KXQHT9276201118
Planning Permit Not communicated
Allotment Permission Not communicated
Summons Not communicated
Preemption Not communicated
Plot Designation Not communicated
Flooding Area View this info
Flooding Barrier No
Demarcated Flood Areas No

Contact

OR