UIS: 4234098

Description

Ligging
Gunstig en centraalgelegen in het centrum vanGeel, op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, ..., enmet een optimale bereikbaarheid (vlakbij de ring en vlotte verbinding naarde E313). Ruime publieke parkingop wandelafstand. Interessante commerciële ligging met goede visibiliteit en tal van mogelijkheden.

Indeling
Commerciele ruimte met plaats voor 3 bureau's en 2 vergaderzalen, keuken, apart toilet, technische ruimte van de lift en 3 inpandige garages.

Omschrijving
Deze prachtige kantoorruimte met zeer veel lichtinval beschikt over aansluitingen voor internet, telefonie,... maar is tevens geschiktvoor andere commerciele uitbatingen. Via de inkomdeur heb je toegang tot het kantoor en vergaderruimtes.Via de gang heeft u toegang tot dekeuken en apart toilet. De keuken is uitgerust met een afwastafel en voldoende bergruimte. Langs de keuken bereikt u de 3 inpandige garages met opslagruimte.

EPC: C-label

Investeringsvastgoed - (verhuurd) handelspand van 84 m² met 3 inpandige garages op perceel van 197 m² gelegen in het centrum van Geel met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten/steden alsook met de autostrade E-313. EPC: C-label

Wil jij investeren in dit prachtige handelspand (inclusief fantastische huurders)?Maak een afspraak door te bellen naar het nummer 014/58.05.05 of stuur een e-mail naar tosca@vansweevelt.be.

Vermeldingen inzake bijzondere informatieplicht: in aanvraag

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

View this property at the agent

Features

Type Commercial
Location Geel
Street Pas
Transaction For Sale
Living Area 197 m2
Plot Area 197 m2
Energy Consumption View energy data
Construction Year 2005
Agence Ref. 4234098
IMMOSCOOP Ref. XIETA2969210410
Planning Permit View this info
Summons No
Preemption No
Plot Designation commercieel gelijkvloers
Flooding Area niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Contact

OR