UIS: 4283617

Description

Handelspand met commerciële ligging op wandelafstand van Grote markt en het station van Herentals. Gelegen op een perceel van 115 m². 716 kWh/m². Bij voorkeur blijft uitbating behouden waardoor huurrendement reeds gegarandeerd vanaf dag één.

Ligging:Deze handelszaak kent een commerciële en centrale ligging met bovendien onmiddellijke verbinding naar de ring en aansluitend de autosnelweg. Via de omliggende toegangswegen heb je bovendien een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten. Zowel het centrum als het treinstation en openbaar vervoer bevinden zich vlakbij.

Indeling: -1:kelder0:handelsruimte met open keuken en toog, bergruimte, achterinkom met 2 toiletten+1:leefruimte, kamer met douchecabinedakverdieping:grote (slaap)ruimte

Beschrijving:Deze goed draaiende handelszaak met commerciële liggingbeschikt overeen ruime eetgelegenheid voorzien van een gezellige gashaard en een functionele open keuken en werkruimte met toog. Acheraan bevinden zich 2 toiletten met wasmeubel en een achteringang (voor het aanleveren van winkelwaar). Via deze achterinkom is er bovendien ook nog een tussendeur die toegang mogelijk maakt naar de keuken.
Op de verdieping beschik je over 2 kamers waarvan één momenteel is ingericht als extra ontvangst/aperitiefkamer voor cliënteel. De tweede ruimte fungeert momenteel als een kleine studio met douchecabine. Via een vlizo-trap beschik je bovendien nog over een ruime zolderverdieping die momenteel dienst doet als slaapkamer. Bij voorkeur blijft de huidige uitbater zijn zaak hier uitbaten waardoor je als eigenaar van een gegarandeerde huuropbrengst geniet vanaf dag één.

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht: omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden.

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

View this property at the agent

Features

Type Commercial
Location Herentals
Street Fraikinstraat
Transaction For Sale
Living Area 171 m2
Plot Area 115 m2
Energy Consumption 716 kWh/m2
Agence Ref. 4283617
IMMOSCOOP Ref. TEKLZ5566210618
Planning Permit View this info
Preemption No
Plot Designation individuele handelszaak
Flooding Area niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
EPC-waarde

Contact

OR