UIS: 4345041 - 27/04/2021

Description

Recent (2012) kantoor/handelsruimte met volledige glasgevel vlakbij Station Herentals. Ruime, open kantoorruimte met keuken, afgesloten achterruimte/berging, vide met aparte vergaderzaal en 3 ondergrondse autostaanplaatsen (inbegrepen in prijs). EPC: 141 kWh/m². Ruime publieke parking voor de deur.

Ligging
Gunstig en centraalgelegenaan het station van Herentals,met een optimale ontsluiting (vlakbij de ring en vlotte verbinding naarde E313/E34). Eenvoudig bereikbaar, zowel voor klant als leverancier.

Indeling
Commerciële - / kantoorruimte, vergaderruimte, keuken, 2 toiletten, achterruimte/berging met toegang via achtergevel en 3 ondergrondse autostaanplaatsen.

Omschrijving
De gehele voorgevel (7,5m breedte x 5,8m hoogte)van dit handelspand bestaat uit glas, waardoor u van enorm veel lichtinval en vitrinegeniet.Een glazen wand deelt de gelijkvloerse ruimte in2 delen. Aansluitend is ereen open keuken (koelkast en vaatwas) voorzien. Achteraan het gebouw bevinden er zich 2 toiletten en is er een aparte ruimte aanwezig die bv. kan dienen als berging. Hier bevindt zich eveneens een achterinkom. Vooraan het gebouw is er een ruime vide voorzien die plaats geeft aan een aparte vergaderruimte of ruim bureel.

Ondergronds zijn er nog 3 ruime autostaanplaatsen inbegrepen die toegankelijk zijn via de automatische garagepoort.Stedenbouwkundige inlichtingen:in aanvraag

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

View this property at the agent

Features

Type Commercial
Location Herentals
Street Perronstraat
Transaction For Sale
Living Area 136 m2
Energy Consumption 141 kWh/m2
Construction Year 2012
Agence Ref. 4345041
IMMOSCOOP Ref. RTKIY2131210427
Published 27/04/2021
Planning Permit Yes
Allotment Permission No
Plot Designation individuele handelszaak
Flooding Area niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
EPC-waarde

Contact

OR