UIS: 4274896

Description

Commercieel pand (restaurant) met duplex op toplocatie in Herentals. Gelijkvloerse commerciële ruimte van ca 150m² met volledig uitgeruste grootkeuken. Bovenliggend ruim duplex-appartement met overdekt terras. Conforme elektriciteit. EPC: 424 kWh/m². Rolluiken voorzien.

Ligging
Gunstig en centraalgelegen in het centrum van Herentals, op wandelafstand van het station, openbaar vervoer, ..., enmet een optimale bereikbaarheid (vlakbij de ring en vlotte verbinding naarde E313/E34). Ruime publieke parkingop wandelafstand. Interessante commerciële ligging met goede visibiliteit en tal van mogelijkheden.

Indeling
-1:kelder0:commercieel gelijkvloers met grootkeuken, dames- en herentoilet, traphal1:traphal, keuken, badkamer, leefruimte, overdekt terras2:hal, 3 slaapkamers, badkamer.

Omschrijving
Via de inkomhal met doorzicht betreedt je deze verzorgde zaak voorzien van recente en kwalitatieve inrichting. Het gebruik van warme en onderhoudsvriendelijke materialengecombineerd met een ruimtelijke opstellingmaakt deze zaak instapklaar. Aansluitend beschik je over een volledig geïnstalleerde grootkeuken en een dames- en herentoilet.

Via de traphal betreed je het privateduplexappartement. Vooraan geniet je van een ruime leefkamer voorzien van veel lichtinval. Aansluitend beschik je over een moderne en ruime keuken, volledig geïnstalleerd en voorzien van een eiland met ruime eettafel en veel kastruimte. De keuken geeft onmiddellijk toegang tot overdekt terras. Verder beschik je nog over een douchekamer met toilet en aansluiting voor was- en droogmachine.
De tweede verdieping voorziet 3 slaapkamers en een badkamer met dubbel wasmeubel en ligbad.

Verlies jij hier graag je ondernemershart? Maak dan snel een afspraak!

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht:bouwvergunning/omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden.

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

View this property at the agent

Features

Type Commercial
Location Herentals
Street Collegestraat
Transaction For Sale
Living Area 289 m2
Energy Consumption 424 kWh/m2
Construction Year 1958
Agence Ref. 4274896
IMMOSCOOP Ref. WPPVE5843210606
Planning Permit Yes
Allotment Permission No
Summons No (geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maat
Preemption No
Plot Designation gebouw voor gemengd gebruik
Flooding Area View this info
EPC-waarde

Contact

OR