Description

Statige, authentieke villa in Franse stijl met tennisterrein, zwembad en poolhouse in parktuin gelegen op een perceel van ca. 7.400 m².
Ligging:
Rustig gelegen in woonparkgebied, omringd door eeuwenoude bomen. Nabij openbaar vervoer, winkels, scholen, … Eveneens goede verbinding met de as Antwerpen – Brussel dankzij de E19/A12. Aan privacy is hier geen gebrek.
Algemeen:
Deze ruime villa werd opgetrokken in 1961, met oog voor detail, kwaliteitsvolle materialen en licht. Doorheen de jaren werd de villa uitgebreid met een tennisterrein, een zwembad met poolhouse en een ontspanningsruimte op de zolderverdieping.
Mits renovatie biedt dit eigendom zeer veel potentieel. In 2009 werden de natuurstenen leien van het dak reeds vernieuwd.
Indeling:
- kelder: kelder voorzien van opslagruimte, technische ruimte en wijnkelder.
- gelijkvloers: prachtige, lichtrijke inkomhal met vestiaire en gastentoilet, bureauruimte, leefruimte op parket met aansluitend de eetruimte, een extra eetruimte/salon en de keuken. Ruime garage met plaats voor twee wagens en apart toilet. Riante tuin met tennisterrein, zwembad en poolhouse (voorzien van technische ruimte, douches, toilet en bar met zithoek).  Wat verderop loopt ook een idyllisch beekje.
- 1e verdieping: 6 volwaardige slaapkamers (ca. 25, 20, 19, 15, 15 en 14 m²), waarvan één met ensuite dressing en badkamer (douche, dubbele wastafel en toilet), en één met ensuite douchekamer. Extra badkamer (bad met douche en dubbele wastafel), apart toilet en wasplaats.
- zolderverdieping: ontspanningsruimte voorzien van bar en zithoek. Zolderberging.

View this property at the agent

Features

Type Home
Location Aartselaar
Street lindenboslaan
Transaction For Sale
Bedrooms 6
Bathrooms 3
Living Area 652 m2
Plot Area 7400 m2
Energy Consumption 747 kWh/m2
Energy Certificate 2156383
Construction Year 1961
Agence Ref. 65337 RJD
IMMOSCOOP Ref. ZILME1293191114
Planning Permit Vergunning uitgereikt
Allotment Permission Verkavelingsvergunning
Summons Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Preemption Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Plot Designation woonpark
Flooding Area niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Contact

OR