Description

In het landelijke Bierbeek vinden we deze instapklare woning terug. Deze is gelegen vlakbij het centrum op een welgeorienteerd perceel van 5 are.
De lichtrijke woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, grote leefruimte met aansluitend open keuken en grote raampartijen met zich top de tuin. Hier zijn eveneens een wasplaats en badkamer met douche en tweede toilet aanwezig.
Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers voorzien en een badkamer met ligbad en toilet. De zolderruimte is toegankelijk met een vaste trap en kan eveneens als slaapkamer gebruikt worden. De woning is deels onderkelderd.
In de tuin is een garagebox aanwezig welke toegankelijk is via een lange oprit naast de tuin. De gezellige tuin en terras zijn zuidgericht en garanderen u dag in dag uit, jaar in jaar uit zon!
Bijkomende pluspunten van deze strategisch gelegen woning is de goede constructie en de welonderhouden staat (recent gerenoveerd).
Kortom een gezellige en instapklare woning voor het hele gezin!
Kom de woning zeker bezoeken en ontdek de mogelijkheden! Contacteer ons vrijblijvend: 016/22.82.22 // info@century21confident.be.

View this property at the agent

Features

Type Home
Location Bierbeek
Street Dorpstraat
Transaction For Sale
Bedrooms 4
Bathrooms 2
Living Area 150 m2
Plot Area 434 m2
Energy Consumption 374 kWh/m2
Cadastral €10.06
IMMOSCOOP Ref. IUAGU4159190704
Planning Permit No
Allotment Permission No
Summons Niet opgegeven
Preemption No
Plot Designation Woongebied
Flooding Area View this info

Contact

OR