UIS: 4187023 - 16/01/2021

Description

Instapklare en volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en ruime tuin op een perceel van 500m². Centrale ligging met vlotte verbinding via toegangswegen en naar omliggende gemeenten. Groen, fiets- en wandelpaden vlakbij. Ruime kelder en extra berging. 3 autostaanplaatsen voor de deur.EPC: 218 kWh/m²| Conforme elektriciteit

Ligging:Deze karaktervolle woning geniet van een centrale ligging met vlotte verbinding via toegangswegen en naar omliggende gemeenten. Zowel rondom het Bloso-centrum Netepark als richting Watervoort geniet je van fiets- en wandelpaden en groen vlakbij de deur. Het centrum met winkels, scholen en het treinstation bevindt zich op een boogscheut van de woning. Openbaar vervoeris vlakbij. Met de ochtendzon op de voorgevel en een zuid-westelijk gelegen tuinzone geniet je bovendien van de meest idealeoriëntatie. Bovendien is er vooraan plaats voor 3 wagens.

Indeling: -1:ruime onderkeldering0:eetkamer, keuken, badkamer, berging, leefruimte+1:nachthal, 3 slaapkamers.Buiten:berging, terras, tuin, autostaanplaatsen.

Beschrijving:Deze woning werd recent volledig gerenoveerd en geniet van een centrale ligging en aangename tuin. Binnenkomen doe je via de zij-ingang waar zich de eetruimte bevindt die voorzien is van erg veel glaspartijen en een grote schuifraam. Hierdoor wordt het licht volledig binnengetrokken in de ruimtes en is er een mooie connectie met het rondomliggende terras. Aansluitend vind je ruime keuken die voorzien is van alle comfort (inbouw-koelkast en vriesvak, keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, combi-oven) en enorm veel kastruimte dankzij de aparte kastenwand. Dankzij de open doorgang vanuit de keuken geniet je ook hier van een leuke connectie met de leefruimte. De leefruimte werd volledig geoptimaliseerd en behoudt het ruimtegevoel door het gebruik van een open trap met daaronder een eenvoudig te gebruiken kelderluik.
Naast een zithoek beschik je bovendien nog over voldoende ruimte om bv. eenbureau/speelhoek te voorzien.

De keuken geeft anderzijds ook toegang naar de ruime badkamer, voorzien van een ruim badkamermeubel met met 2 wastafels en veel kastruimte, een toilet, een ligbad en een douche.Hierachter bevindt zich nog de wasplaats/berging met aansluiting voor was- en droogmachinedie eveneens voorzien is van ingemaakte kasten. Dankzij de ruime kelder geniet je bovendien van extra veel bergruimte.

Op de bovenverdieping beschik je over 3 slaapkamers waarvan één eveneens voorzien is van een volledige ingemaakte kastenwand.

Buiten beschik je over 3 autostaanplaatsen dankzij de naastgelegen oprit en een aangenaam ruim terras.
Achteraan de woning beschik je ook nog over een nette, ruime berging, die eveneens voorzien is van verwarming en de nodige lichtinval en dus nog verschillende mogelijkheden biedt.
Dankzij het niveauverschil op het perceel springt de tuinzone leuk in ten opzichte van

het terras. Hier geniet je van een aangename diepte met zuid-westelijke oriëntatieen voldoende groen.

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht: omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden.

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

View this property at the agent

Features

Type Home
Location Herentals
Street Poederleeseweg
Transaction For Sale
Bedrooms 3
Living Area 150 m2
Plot Area 500 m2
Energy Consumption 218 kWh/m2
Construction Year 1934
Agence Ref. 4187023
IMMOSCOOP Ref. KKJCJ9519210116
Published 16/01/2021
Planning Permit View this info
Allotment Permission No
Summons No (geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maat
Preemption No
Plot Designation huis
Flooding Area niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
EPC-waarde

Contact

OR