UIS: 4313227 - 28/03/2021

Description

Karaktervolle woning (BJ 1977) met 3 slaapkamers op wandelafstand van centrum Herentals. Onmiddellijke verbinding via nabij gelegen ring. 4de ruime slaapkamer mogelijk op gelijkvloers. Zuidgerichte tuin met garage. EPC: 299 kWh/m².

Ligging:Op wandelafstand van het centrum bevindt zich deze woning met zuidgeoriënteerde tuin. Met een erg centrale ligging dankzij de nabij gelegen ring die zowel de vlotte verbinding maakt naar de autosnelweg als naar de omliggende dorpen/stad geniet je van alle bereikbaarheid middenin de stad, gecombineerd met een rustige tuinzone met ideale oriëntatie.

Indeling: -1: 2 ruime kelderkamers, kruipruimte0:inkomhal met gastentoilet, ruime extra kamer (bureau/slpk/werkruimte), leefruimte, keuken, zonnekamer, verbindingshal, wasplaats, apart toilet.+1:nachthal met zolderluik, 3 ruime slaapkamers, badkamer.Buiten: garage, tuinhuis.

Beschrijving:Deze ruime woning met karaktergevel en erg centrale, strategische ligging is heerlijk thuiskomen in het midden van de stad met alle faciltiteiten vlakbij. De ruimtelijke inkomhal met open trap en veel lichtinval geeft meteen het karakter van de woning weer. Hier vind je een gastentoilet terug onder de trap en is er toegang tot de leefruimte en deextra kamer vooraan. Deze kamer (20m²) is mogelijks te gebruiken als 4de, gelijkvloerse slaapkamer maar kan evenwel dienst doen als bv. een bureau- of werkruimte.

De leefruimte loopt volledig door tot achteraan waar een schuifraam over de gehele achtergevel voorzien is. Dankzij de vele en grote raampartijen geniet je in de woning steeds van aangename lichtinval. Zijdelings is de leefruimte verbonden met de aansluitende keukendie evenwel uitkijkt op de tuin en nog voorzien is van een kleine zonnekamer naast het terras. Dankzij de L-vormige ligging van de keuken en de leefruimte is hier evenwel een fantastische leefkeuken mogelijk met volledige connectie met de tuin.

Via de keuken (met aparte eethoek) bevindt zich een hal die de doorsteek maakt naar de voorste kamer. Deze hal brengt je ook tot de wasplaats en technische ruimte. Ook de toegang tot de ruime onderkeldering vind je hier terug. Deze laatste bestaat uit 2 ruime kamers en is verder nog voorzien van volledige kruipruimte.
Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers van 18, 14 en 12 m² waarvan de grootste voorzien is van een volledige ingemaakte kastenwand. Ten slotte is er een ruime badkamer voorzien van bad, douche, dubbele wastafel en een toilet.

Buiten geniet je van een zuidgeoriënteerde, aangelegde tuin met terras waar je evenwel over een garage en tuinhuis beschikt. Bovendien vind je ook voor en naast de woning genoeg ruimte voorje wagen(s).

Rolluiken aanwezig. Zadeldak (2008) en plat dak (2004) reeds vernieuwd. Goed onderhouden. Nieuwe gaswandketel (2020). 299 kWh/m².

Tover jij deze tijdloze woning binnenkort om tot een hedendaagse

gezinswoning? Ben je op zoek naar een centrale ligging met leuke tuin? Maak dan snel uw afspraak!

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht: in aanvraag

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

View this property at the agent

Features

Type Home
Location Herentals
Street Sint-Jobsstraat
Transaction For Sale
Bedrooms 4
Living Area 170 m2
Plot Area 395 m2
Energy Consumption 299 kWh/m2
Construction Year 1977
Agence Ref. 4313227
IMMOSCOOP Ref. LVRCV6169210328
Published 28/03/2021
Planning Permit Yes
Allotment Permission No
Summons No (geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maat
Preemption No
Plot Designation huis
Flooding Area niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
EPC-waarde

Contact

OR