Description

Een eigentijdse, instapklare en luxueus afgewerkte villa op ca. 6.336 m² aan een eigen natuurlijk ven met 4 grote slaapkamers in de residentiële omgeving van het meer van Keerbergen.
Via de prachtige oprijlaan komen we bij deze bijzondere woning waar men volledig tot rust kan komen en je gasten kan entertainen met alle troeven waar dit unieke pand over beschikt. Zo werd er o.a. aansluitend aan de open keuken en eetplaats een met eikenhout overdekt terras gemaakt met buitenkeuken, verwarmingselementen en lounge. In de kelder werd ook een heuse cinemakamer voorzien. Binnen de kortste keren heerst er een thuis-gevoel in deze woning door alle rust, groen-zichten rondom en het bijzonder gezellige interieur.

Deze villa werd volgens een traditionele stijl gebouwd in 2011 en beschikt over alle moderne comfort met vele, grote raampartijen en werd rekening gehouden met bijzonder goede eco- en geluidsisolatie.

Deze stijlvolle villa is één van de weinige 'smart-houses' uit de regio waarbij een centraal domotica-systeem (Crestron) verschillende facetten van de woning kan bedienen en vereenvoudigd voor wat betreft Audio/Video, verlichting, beveiliging en verwarming.

Via de centrale hal komen we door de smeedijzeren deur tot in de ruime en lichte woonkamer voorzien van een gashaard en uitzicht op de prachtige tuin. Verder is er op het gelijkvloers een prachtig bureel, en een volledig uitgeruste leef-keuken met aansluitend een bijkeuken, voorzien van ingebouwde kasten en een koelkast/vriezer.

Via de brede houten trap komen we op het eerste verdiep waar we toegang hebben tot 4 ruime slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van een eigen dressing en een luxueuze badkamer voorzien van 2 wastafels, inloopdouche, toilet en bad. Verder is er op de eerste verdieping nog een tweede badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.

Op de tweede verdieping is er een technische ruimte en een extra bureau of slaapkamer.

Op de kelderverdieping is er een mooi uitgeruste fitnessruimte en cinemazaal aanwezig. Filmavonden of sportief? Alles kan hier in totale rust.

Het perceel grenst aan en ligt gedeeltelijk in een prachtig natuurgebied.

Bijzonderheden;
- Unieke ligging
- Oriëntatie Zuid-Oost
- Bouwjaar 2011 (oplevering)
- Twee gezellige gashaarden
- Carport
- Overal vloerverwarming (behalve kinderkamers)
- Domotica & Beveiligingstechnieken
- Liftschacht voorzien

Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC 149,26 kWh/m² Documenten Actamaps

Bodemattest Geen voorkooprecht Watertoets Risicokaart waterbeheer Bos Plan matterport

View this property at the agent

Features

Type Home
Location Keerbergen
Street Mereldreef
Transaction For Sale
Bedrooms 4
Bathrooms 2
Living Area 450 m2
Plot Area 6336 m2
Energy Consumption 149,26 kWh/m2
Energy Certificate 24048-G-2009_2883/EP0210/A001/D01/SD001
Cadastral €5686
Construction Year 2011
Agence Ref. 09/0062
IMMOSCOOP Ref. OVPVN4526190529
Planning Permit Yes
Allotment Permission Yes
Preemption Non
Flooding Area View this info

Contact

OR