UIS: 07/1712

Description

Landhuis op een perceel van circa 1,5 hectare te Meerhout met 5 paardenstallen
Dit landhuis met bijgebouw is gelegen op rustige en residentiële locatie tussen Meerhout en Geel in een zeer bosrijke omgeving. De villa omvat een ruime inkomhal met gastentoilet, leefkeuken, woonkamer, 4 slaapkamers, badkamer en inpandige garage. Het bijgebouw omvat 3 paardenstallen en een ruime polyvalente kamer die nu is ingericht als fitness en cinema. Het zuid georiënteerd terras geeft een prachtig zicht over de tuin en de weide. Ideaal voor liefhebbers van rust en paarden!

Gelijkvloers

De inkomhal met gastentoilet biedt toegang tot de woonkamer. Deze bestaat uit een zitplaats met een open haard en een ruime eetkamer. Van hieruit heeft u rechtstreeks toegang tot de leefkeuken. Grenzend aan deze keuken vindt u een bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Gelijkvloers zijn er tevens 2 ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer met bad en douche. Tevens vindt u op het gelijkvloers ook de inpandige garage.

Eerste verdieping

Via de trap in de hal komt u op het eerste verdiep. Op deze verdieping bevinden zich nog 2 extra slaapkamers waarvan één kan opgesplitst worden om nog een extra kamer te creëren. Bijkomend is er hier nog een aparte bergruimte die eventueel kan ingericht worden als 2de badkamer.

Bijgebouw

Een extra troef van dit pand is het zeer ruime bijgebouw met 3 paardenstallen en een polyvalente ruimte die nu is ingericht als fitness en cinemaruimte.

Buiten

Het volledige perceel van circa 1,5 hectare is volledig omheind en geschikt voor het houden van paarden. De woning staat op een perceel van circa 1 hectare en aan de overzijde van de woning is er nog een perceel van circa 0,5 hectare met 2 stallen. Aan deze stallen is er tevens een zadelkamer.


Buitengewone kenmerken

- Regenwaterput 10 000 l
- 39 Zonnepanelen met certificaten van 210 euro
- Prachtige residentiële ligging in zeer bosrijke omgeving
- Goede verbinding naar E313
- Zeer ruim bijgebouw geschikt voor meerdere doeleinden, waaronder bv. Stallen, garage, fitness,…
- 5 paardenstallen en zadelkamer aanwezig

EPC 155 kWh/m² Documenten EPC Bosbeheer

Informatieplicht Indelingsplan

View this property at the agent

Features

Type Home
Location Meerhout
Street Kluterstraat
Transaction For Sale
Bedrooms 5
Bathrooms 1
Living Area 340 m2
Plot Area 15105 m2
Energy Consumption 155 kWh/m2
Energy Certificate 20200914-0002315055-RES-1
Cadastral €1813
Construction Year 1995
Agence Ref. 07/1712
IMMOSCOOP Ref. HSPKT8660210325
Planning Permit Yes
Allotment Permission Non
Summons Non
Preemption Non
Plot Designation Landschappelijk waardevolle agrarisch gebied
Flooding Area Geen
EPC-waarde

Contact

OR