Description

Ruime eengezinswoning met tuin en bijgebouw (125m²) in het centrum! In deze zeer ruime eengezinswoning in het centrum van het rustige Sint-Amands aan de Schelde kom je meteen binnen in een ruim salon. Aansluitend op het salon heb je een tweede leefruimte met een gezellige open haard op gas.
Gemakkelijk in gebruik en toch sfeervol. Naast beide leefruimtes bevindt zich de keuken. Met een beetje liefde en aandacht maak je hiervan de ideale keuken om een diner te bereiden voor je familie en vrienden.
De keuken sluit aan op een veranda die je toegang geeft tot de tuin en een grote garage met automatische poort van maar liefst 125m² met atelier. Nog op het gelijkvloers is er een badkamer. Op de eerste verdieping heeft deze woning nog vier slaapkamers en een tweede badkamer. Het EPC voor de woning werd in 2015 vastgesteld op 662kWh/m² om er nadien een 5cm isol. Op aan te brengen wat de EPC-waarde aanzienlijk zal verbeterd hebben.

Meer info en bezoeken: yves@immotijl.be of 0470/87.15.09 Neem nu reeds een kijkje via de virtuele tour: klik op het icoontje ‘360°’ of volg deze link: https://my.matterport.com/show/?m=gmkzuKuuch5

View this property at the agent

Features

Type Home
Location Sint-Amands
Street Livien van der Looystraat
Transaction For Sale
Bedrooms 4
Living Area 162 m2
Plot Area 550 m2
Energy Consumption 662 kWh/m2
Agence Ref. 4166712
IMMOSCOOP Ref. WSNJZ7550210128
Planning Permit View this info
Flooding Area Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
EPC-waarde

Contact

OR