Description

EXCLUSIEVE WONING OMRINGD DOOR GROEN TE MIDDEN VAN HET GEZELLIGE BEVINGEN

Wil jij een unieke woning waarbij je omgeven bent door de natuur, met de voordelen van de dorpskern naast de deur? Hier zit je goed! Deze exclusieve ligging geeft jou dit allemaal. Met een tuin van bijna 17 are en een nabijgelegen (privé) parkgebied, ben jij zeker van wonen in het blijvende groen! Op wandelafstand ben je zo in de gezellige dorpskern van Bevingen.

Deze open bebouwing is gebouwd in de jaren ' 60 en is recent onder handen genomen door een architect. De ramen werden vernieuwd (door dubbele thermische beglazing), het kookvuur werd een prachtig inductievuur, de badkamer werd volledig vervangen en afgewerkt met karaktervolle mortex, alle vloeren werden bekleed met een zeer luxueuze linoleum, … . Ook aan de technische kant werd gedacht: dankzij nieuwe leidingen voor het sanitair en een warmteboiler is dit huis helemaal afgewerkt met de nieuwste snufjes. Indien gewenst kan ook de verwarming aangesloten worden op de warmtepomp: alles staat klaar om zo in gebruik te nemen! En om het helemaal af te maken is er een handig en modern domotica systeem geplaatst. Thuis komen in een heerlijk warme woonkamer, zegt het jou ook wat? De woning heeft op het gelijkvloers een ruime inkomhal waar je onmiddellijk wordt meegenomen door de geslaagde mix tussen het authentieke karakter en hedendaags comfort. Van hieruit heb je toegang tot elke kamer die zich op het gelijkvloers bevindt. In de open leefruimte is tijdens de renovatie een prachtige open haard op hout voorzien. Dankzij de fantastisch grote raampartijen – met uitzicht op de tuin – wordt de living volledig opgelicht. Ook in de keuken vinden we dit terug. Hier is de succesvolle mix tussen vroeger en nu eens zo goed gebracht. We vinden hier opgefriste authentieke keukenkasten met moderne keukentoestellen (denk bijvoorbeeld aan een inductie kookplaat). Een grote bijkeuken ligt praktisch aansluitend aan de keuken. Via de achterdeur kom je uit op het terras van wel 30 m²: alle ruimte om jouw terras prachtig aan te kleden. Terug in de woning vinden we op de eerste verdieping vier volwaardige slaapkamers. De masterbedroom heeft hier een eigen balkon ter beschikking! Ook een kwaliteitsvolle afgewerkte badkamer met ligbad, inloopdouche, twee lavabo’s en aanbouwkasten komen we hier tegen. Het toilet is apart voorzien. Ook een praktische waskamer ligt hier. De woning is volledig onderkelderd, wat maakt dat je hier met gemak een aparte wijnkelder kan voorzien, terwijl je aan stockageruimte niets in te boeten hebt. En dat is nog niet alles. Ook aan de tuin is gedacht: deze is volledig omheind. Een extra pluspunt aan dit knappe huis is het vernieuwde dak waarbij dit ineens geïsoleerd werd. Wil je graag bezoek laten meegenieten van dit pareltje in het groen? Met een totaal woonoppervlak van bijna 300 m² heb je meer dan plaats genoeg. Auto's kunnen geparkeerd w

orden onder de carport aan de voorzijde van het huis. Hier kunnen wel vier auto’s een plekje vinden. En als dat niet genoeg is, is er buiten de carport ook nog meer dan voldoende ruimte om te parkeren!

Ben jij benieuwd geworden naar deze exclusief gelegen open bebouwing? Neem contact op met ons kantoor op 011/22.22.95 en we helpen je graag verder!

View this property at the agent

Features

Type Home
Location Sint-Truiden
Street Bevingen-Centrum
Transaction For Sale
Bedrooms 4
Bathrooms 1
Living Area 298 m2
Energy Consumption View energy data
IMMOSCOOP Ref. ALMXH5518191014
Planning Permit Yes
Allotment Permission No
Summons Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Preemption No
Plot Designation Woongebied met landelijk karakter
Flooding Area View this info

Contact

OR