Description

Villa op een riant perceel van maar liefst 2.665 m². Deze uitzonderlijke woning is gelegen op een boogscheut van het centrum van Vosselaar, doch in een groene en landelijke omgeving.
Tal van hoofdwegen, de oprit van de autostrade en het treinstation van Turnhout zijn eveneens vlot bereikbaar.

De goed onderhouden woning dateert uit de jaren zeventig, maar heeft nog steeds een eigentijdse, modernistische uitstraling.

De villa staat op een kunstmatige heuvel, te midden van de prachtige tuin van maar liefst 2.665 m². De strakke lijnen van de woning zitten verborgen onder de klimop, die het groene karakter van de tuin en de omgeving extra accentueren.

Bij het ontwerp van de woning was het belangrijk om de tuin een stukje binnen te halen en daardoor geniet men vanuit alle leefruimtes van een fraai uitzicht op de tuin en vooral van zeer veel lichtinval.

Deze verrassend ruime gezinswoning omvat een inkomhal, een gezellige woonkamer op parket met gashaard, een bureelruimte, een ingerichte keuken, een wasplaats, een gastentoilet, een nachthal, 4 slaapkamers en een badkamer. Daarnaast beschikt de woning over een grote garage en is het pand grotendeels onderkelderd.

Rondom de woning is de natuurlijk aangelegde tuin gelegen, waar we tal van fruitbomen en sierstruiken vinden. Aan de achterzijde van het perceel staat een handige bergplaats/tuinberging.

Bijzonderheden:
- modern ogende woning;
- verrassend ruim;
- riant perceel grond;
- gunstige ligging.

View this property at the agent

Features

Type Home
Location Vosselaar
Street Regtenboom
Transaction For Sale
Bedrooms 4
Bathrooms 1
Living Area 274 m2
Plot Area 2665 m2
Energy Consumption 339 kWh/m2
Energy Certificate 20190919-0002197051-RES-1
Cadastral €1918
Construction Year 1973
IMMOSCOOP Ref. BVEIR1168191202
Planning Permit Yes
Allotment Permission Yes
Summons No
Preemption No
Plot Designation Woongebied met landelijk karakter
Flooding Area No
Flooding Barrier No
Demarcated Flood Areas No

Contact

OR