UIS: 21/1899

Description

Omschrijving

Luxe villa op ca. 2,25 Ha nabij het centrum van 's-Gravenwezel
Domein " De Catershoek" omvat een terrein van ca. 2,25 Ha met een luxe afgewerkte hedendaagse villa. Prachtig gelegen op wandelafstand van het centrum van 's-Gravenwezel en deel uitmakend van het kasteeldomein “ Kattenhof ”.

Indeling
Deze woning heeft een netto bewoonbaar oppervlakte van ca. 500 m².
U betreedt de villa langs de binnenkoer, middels de inkomhal met ingemaakte vestiairekasten en berging, zeer ruime living met open keuken en toegang (tot het binnenkoer). De keuken is zeer volledig uitgerust met kastenwand en groot eiland. De living heeft een moderne gashaard met keien, waar de zitkamer/salon rond is gesitueerd, tevens een eetkamer gedeelte en dit alles in een open en ruimtelijke setting, met zicht op het kasteeldomein. Vanuit de living toegang tot de lift en het wellnessgedeelte. Aan de voorzijde van de villa bevindt zich een bureelruimte en tevens de trap naar de verdieping.

Carport
De aanwezige carport biedt ruimte voor drie wagens en afgeschermde berging voor fietsen etc.

Wellness en zwembad
Het aanwezige zwembad (15x5) bevindt zich voornamelijk buiten de villa maar loopt +- 2m tot in de villa; zodoende is het zwembad daadwerkelijk het jaar rond te gebruiken. Bij het zwembad bevinden zich sanitaire ruimte en trap naar de kelder alwaar zich een fitnessruimte en een sauna bevinden, alsook het technisch lokaal.

Verdieping
De indrukwekkende nachthal geeft u toegang tot de mastersuite, welke volledig privé kan worden behouden van de verdieping dankzij de toegankelijkheid met de lift. De mastersuite bestaat uit een zeer ruime slaapkamer met fenomenaal uitzicht over de parktuin en landerijen. De ruime badkamer is zeer luxe afgewerkt met oog voor detail en werd voorzien van een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Aansluitend een bijzonder royale dressingkamer welke volledig is ingericht met kastenwanden.
Tweede slaapkamer voorzien van eigen badkamer en (ingemaakte) kastenwand, derde slaapkamer welke eveneens is voorzien van badkamer en kasten. Een ruime berging zou eventueel kunnen worden ingericht als vierde slaapkamer.

Kelder
De kelder biedt ruimte aan een fitnesskamer met sauna, wijnkelder en de technische ruimte.

Tuin en buitenruimtes
De tuin werd aangelegd in harmonie met het omringend landschap en biedt prachtige uitzichten. Het eerder genoemde zwembad werd prachtig geïntegreerd in de tuin en terrassen. Achteraan het zwembad werd een lounge gebouwd met uitzicht over het domein.

Bijzonderheden
De villa werd gebouwd met veel oog voor detail, zowel op esthetisch vlak als voor de technische details. De villa is onder meer voorzien van domotica, alarm en alle denkbare luxe en voorzien van vast zwevend maatwerk meu

bilair, met geïntegreerde bodemverlichting. Het betreft wandkasten, bedden, badkamermeubilair, etc.

Aangrenzende villa
Mogelijkheid tot aankopen van aangrenzende villa in identieke architectuur welke oorspronkelijk deel uitmaakt van het eigendom. (meerprijs en nadere informatie beschikbaar via ons kantoor)

Neem contact op met ons kantoor voor nadere toelichting.

View this property at the agent

Features

Type Home
Location s-Gravenwezel
Street Sint Jobsteenweg
Transaction For Sale
Bedrooms 3
Bathrooms 3
Living Area 465 m2
Plot Area 22500 m2
Energy Consumption 161 kWh/m2
Energy Certificate 2444306
Construction Year 2010
Agence Ref. 21/1899
IMMOSCOOP Ref. FONIP2559210928
Planning Permit Yes
Allotment Permission Yes
Preemption Non
Plot Designation Parkgebieddeels in Woongebied
Flooding Area View this info
EPC-waarde

Contact

OR