Immo Bouwen

In de zomer van 2003 staan Patrick Bouwen en Kim Heungens boven het doopvont van het makelaarskantoor IMMO BOUWEN (voorheen ERA IMMO BOUWEN). Oorspronkelijke bestaat de voornaamste taak van het kantoor erin de lokale, residentiële BPA-projecten aan de man te brengen en als bijkomende service de kopers van de appartementen te begeleiden bij de verkoop van hun woning.

Als lid van de internationale makelaarsgroep ERA en met een kantoor op de Markt in Herenthout leert IMMO BOUWEN al vlug de finesses van het makelaarsbestaan kennen. In 2006 vervoegt Steven Verbruggen het team. Naast de residentiële projecten en de daaropvolgende wederverkopen betreedt IMMO BOUWEN sindsdien de volledige particuliere vastgoedmarkt.

In de loop van 2006 opent IMMO BOUWEN een tweede kantoor in Lier waardoor haar werkregio gevoelig uitbreidt. IMMO BOUWEN is nu actief in de telefoonzones 014, 03 en 015.

Begin 2007 en gesterkt door een pak ervaring verlaat IMMO BOUWEN de groep ERA. Met een nieuw logo en een nieuwe kleur gaat het team verder door het makelaarsleven. Naast de werkregio is ook het team gevoelig uitgebreid. In 2008 verwelkomen wij Ria Leenaerts in ons team en eind 2014 startte Olivier Vets bij IMMO BOUWEN aan zijn stage als vastgoedmakelaar. Op dit ogenblik staan ze beiden dagdagelijks in voor het beheer van de vastgoedportefeuille van de kantoren in Lier en Herenthout. Wij stellen onze medewerkers graag persoonlijk aan u voor onder de rubriek ‘Ons team’.

Nog steeds, ruim 10 jaar na haar ontstaan, staat IMMO BOUWEN garant voor een professionele en persoonlijke begeleiding bij de verkoop van uw woning. Meer dan ooit staat ons ervaren en ambitieuze team garant voor een verkoop zonder zorgen.

Want voor vastgoed in vertrouwen, kies IMMO BOUWEN.”

Recent Properties

Added 4d ago
Lier
Molenstraat 11
3 Beds

Added 6d ago
Lier
Blokstraat 86 Bus 8
2 Beds

Added 9d ago
Herenthout
Markt 27 Bus 102
2 Beds

  

Added 9d ago
Herentals
Kastanjelaan 12
4 Beds

Added 12d ago
Herenthout
Zwanenberg 12
2 Beds

Added 13d ago
Putte
Heerkenslei 6
4 Beds

Stats

Properties

24 For Sale
10 For Rent

Recent

13 New Homes
0 New Development