Woningzorg

Van waar komt onze passie?

Een actieve, creatieve aanpak

Wij zijn gedreven in verkoop, verhuur, beheer, schattingen, stedenbouwkundig advies en verkavelingen. Wij maken gebruik van een brede waaier aan publiciteitskanalen en verkoopsmethodes, zodat kopers en huurders snel de weg vinden naar uw eigendom.

Gericht op kwaliteit

Wij zijn er van overtuigd dat uitstekende dienstverlening de enige manier is om te overleven in de concurrentiële vastgoedmarkt. Bij Woningzorg primeren kwaliteit en service, of het nu gaat om een vrijblijvende schatting van uw eigendom, het contact met mogelijke huurders of kopers, of het technisch beheer van een huurwoning.

Woningzorg-Immoview is lid van Vastgoed Alliantie en onderschrijft de deontologische code van het BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars (BIV).
Tevens zijn we lid van het Immoview netwerk, een efficiënt samenwerkingsverband van verschillende autonome vastgoedmakelaars, die hun krachten bundelen voor een betere service aan de klant.

Op Woningzorg-Immoview kunt u rekenen, van het eerste contact tot het afsluiten van de verhuur- of verkoopsovereenkomst, en nog lang daarna. Contacteer ons gerust voor informatie en advies over kopen en verkopen, huren en verhuren.

Meer dan 30 jaar ervaring, praktische gedrevenheid en een frisse dosis creativiteit. Met Woningzorg-Immoview hebt u goed gekozen.

Bel voor vrijblijvende info op +32 15 20 15 60 of +32 475 61 54 22 of e-mail: info@woningzorg.be

Recent Properties

Added 10d ago
Mechelen
Pennepoelstraat
2 Beds

Added 11d ago
Mechelen
Batterijstraat
4 Beds

Added 34d ago
Mechelen
Wittebroodstraat
3 Beds

  

Added 36d ago
Antwerpen
Beatrijslaan
3 Beds

Added 44d ago
Mechelen
Bleekstraat
3 Beds

Added some time ago
Duffel
Lintsesteenweg
3 Beds

Stats

Properties

14 For Sale
16 For Rent

Recent

4 New Homes
0 New Development