Neon Vastgoed

Verkopen of verhuren? NEON Vastgoed leidt je vlot door het hele proces. We bieden je: professioneel advies en maximale publiciteit, jarenlange ervaring en een frisse blik. Onze aanpak haalt het beste uit jouw pand.

Een woning verkopen doe je misschien een paar keer in je leven, en bij verhuren komt ook heel wat kijken. Wij kunnen bouwen op onze kennis van de vastgoedmarkt in de regio en beschikken over een uitgebreid netwerk. Zo bereiken we de meeste potentiële kopers of huurders voor jouw pand en garanderen we volledige juridische zekerheid.

Wij positioneren je woning in een frisse hedendaagse omkadering en laten het plaatje van A tot Z kloppen. NEON Vastgoed streeft er naar om telkens opnieuw zowel verkoper als koper, verhuurder als huurder, een perfecte professionele dienstverlening te bezorgen. Uw glimlach is onze motivatie.

Wij zijn gespecialiseerd in residentieel onroerend goed in het middensegment en kleine handelspanden in Noord-Antwerpen, maar we staan open voor elke vraag. Neem contact op, dan lichten we graag en vrijblijvend onze formule toe.

We zien elkaar snel. Bij jou thuis of bij ons op kantoor.

Veel groeten,

NEONVASTGOED

Recent Properties

Added 5d ago
Antwerpen
Grimsbystraat 26
4 Beds

Added 17d ago
Brasschaat
De Prolistraat 22
3 Beds

Added 18d ago
Brasschaat
Jacobuslei 19
3 Beds

  

Added 19d ago
Kapellen
Ertbrandstraat 115
2 Beds

Added 19d ago
Ekeren
Oude Landen 132
4 Beds

Added some time ago
Merksem
Victor Govaerslaan 29
2 Beds

Stats

Properties

25 For Sale
13 For Rent

Recent

11 New Homes
6 New Development