Neon Vastgoed

Verkopen of verhuren? NEON Vastgoed leidt je vlot door het hele proces. We bieden je: professioneel advies en maximale publiciteit, jarenlange ervaring en een frisse blik. Onze aanpak haalt het beste uit jouw pand.

Een woning verkopen doe je misschien een paar keer in je leven, en bij verhuren komt ook heel wat kijken. Wij kunnen bouwen op onze kennis van de vastgoedmarkt in de regio en beschikken over een uitgebreid netwerk. Zo bereiken we de meeste potentiële kopers of huurders voor jouw pand en garanderen we volledige juridische zekerheid.

Wij positioneren je woning in een frisse hedendaagse omkadering en laten het plaatje van A tot Z kloppen. NEON Vastgoed streeft er naar om telkens opnieuw zowel verkoper als koper, verhuurder als huurder, een perfecte professionele dienstverlening te bezorgen. Uw glimlach is onze motivatie.

Wij zijn gespecialiseerd in residentieel onroerend goed in het middensegment en kleine handelspanden in Noord-Antwerpen, maar we staan open voor elke vraag. Neem contact op, dan lichten we graag en vrijblijvend onze formule toe.

We zien elkaar snel. Bij jou thuis of bij ons op kantoor.

Veel groeten,

NEONVASTGOED

Recent Properties

Added 4d ago
Ekeren
Pastoor Goetschalckxstraat
1 Beds

Added 4d ago
Ekeren
Pastoor Goetschalckxstraat
2 Beds

Added 5d ago
Kapellen
Bloemenlei 4
4 Beds

  

Added 12d ago
Stabroek
Esdoornlaan 4
2 Beds

Added 21d ago
Hoevenen
Berkenlaan 123
3 Beds

Added 21d ago
Brasschaat
4 Beds

Stats

Properties

36 For Sale
7 For Rent

Recent

9 New Homes
8 New Development

Map