L & S Vastgoed

L&S Vastgoed is centraal gelegen in het Pajottenland, op het kruispunt van Eizeringen – Lennik. Wij zijn actief als vastgoedmakelaar in de verkoop en de verhuur van residentieel vastgoed, nieuwbouw, bouwgronden en commercieel vastgoed.

L&S Vastgoed staat voor :

1 eerlijk zaken doen in vertrouwen
2 correcte informering van de eigenaar en de kandidaat-koper/huurder
3 persoonlijke service van A tot Z
4 vakmanschap
5 betrouwbaarheid

L&S Vastgoed werkt aan 3 verschillende tarieven (2%, 3% en 4%, excl 21% BTW), dus voor elk wat wils. Elk tarief staat voor een bepaald pakket aan publiciteit. Onze contacten zijn transparant en duidelijk opgemaakt en bevatten geen kleine lettertjes of onaangename verrassingen. Eerlijkheid troef! Wij werken uitsluitend in wederzijds vertrouwen, want samen met U hebben wij hetzelfde doel, de vlotte verkoop of verhuur van uw eigendom.

L&S Vastgoed geeft u correcte informatie over de gang van zaken bij een verkoop of verhuring van uw eigendom. Wij maken u geen beloften die wij niet kunnen waarmaken. Daarom maken wij ook een gratis schatting van uw eigendom zodat u weet wat deze werkelijk waard is.

L&S Vastgoed stelt u en uw eigendom centraal in het ganse proces. Elke dossier is anders en verdient dan ook een persoonlijke aanpak op maat. U bent voor ons geen nummer, maar een buur. Wij begeleiden u persoonlijk van het begin tot het einde.

L&S Vastgoed is een sterke regionale, onafhankelijke vastgoedmakelaar die de nodige ervaring en kennis bezit om uw eigendom vlot en correct te verkopen of te verhuren. Bij een verkoop of verhuring komen immers heel wat praktische, technische en juridische zaken bij kijken die u best kunt overlaten aan een vakman. L&S Vastgoed neemt met veel plezier deze last van U over!

L&S Vastgoed is een vaste waarde in de regio en heeft een ijzersterke reputatie. Ons nieuwbouw kantoor is onze kroon op ons werk! Op ons team kan U tellen!

Recent Properties

Added 15d ago
Herne
Imbeekstraat
4 Beds

Added 20d ago
Erembodegem
Ninovestraat
2 Beds

Added 20d ago
Lennik
Kattenbos
4 Beds

  

Added 20d ago
Ternat
Stenebrugstraat
5 Beds

Added 20d ago
Teralfene
Tulpenlaan
4 Beds

Added some time ago
Meerbeke
Ternat
4 Beds

Stats

Properties

30 For Sale
4 For Rent

Recent

10 New Homes
0 New Development