UIS: 2077205

Description

Alle info - arend.vastima.be

Residentie Arend is een in het oog springend nieuwbouwproject in de stadsrand van Aalst. De ruime en lichtrijke appartementen zijn de grote troeven van dit project.

Dit kleinschalige appartementsgebouw bestaat uit 7 energiezuinige nieuwbouwappartementen. Van doorzonappartementen tot appartementen met tuin, zolder of meerdere terrassen én steeds met 2 of 3 slaapkamers. Dankzij slimme architectuur wordt er optimaal gebruik gemaakt van de totale woonoppervlakte die varieert tussen de 98 en 121 m². De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Vanop jouw terras kijk jeuit over een gemeenschappelijk stadstuintje met bomen en groen daken op de garages.

Bij het bouwen van deze appartementen worden de nieuwste materialen en technieken gebruikt, met extra aandacht voor akoestische en thermische isolatie. De appartementen zijn uitgerust met zonnepanelen.

In de buurt heb je openbaar vervoer en belangrijke invalswegen nabij. Zo ben je snel op je bestemming. En je auto of fiets? Die kan je kwijt op je parkeerplaats, in je garage of in de fietsenstalling vooraan in het gebouw.Dit pareltje is een top-investering voor jong en oud!

De verkoop gebeurt onder de Wet Breyne (vaste prijs en bouwtermijn) en met 100% voltooiingswaarborg. Prijzen zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen. De prijzen staan voor sleutel-op-de-deur afwerking (volgens het lastenboek).

Contacteer ons en reserveer nu uw droomappartement | Alle info - arend.vastima.be

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Appartement
Localisation Alost
Transaction A Vendre
Chambres 2
Surface Terrain 121 m2
PEB / Consommation d'énergie 30 kWh/m2
Année de construction 2020
Agence Ref. 2077205
IMMOSCOOP Ref. XVMMA6591200412
Permis d'urbanisme Oui
Autorisation de lotissement Non communiqué
Infraction urbanistique Non communiqué
Droit de préemption Non communiqué
Urbanistiques complémentaires Non communiqué
Zone d'inondation Niet overstromingsgevoelig
Flooding Barrier Niet van toepassing
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires

Contact

OU