Description

Instapklaar, lichtrijk appartement (72 m²) met 1 slaapkamer op toplocatie in Antwerpen!

Het pand bevindt zich op een ideale locatie in Antwerpen. Na het beëindigen van de werken aan de Leien zal de locatie enkel maar voordeliger worden. Dankzij de centrale ligging is het appartement vlot bereikbaar met zowel auto, trein, tram, bus alsook met de Antwerpse vélo vanuit alle windrichtingen. Het stadspark en Park Spoor Noord bevinden zich op wandelafstand. Daarnaast zijn onder andere de Meir, de Ossenmarkt, meerdere supermarkten en tal van drank- en eetgelegenheden op een boogscheut gelegen.

Het appartement bevindt zich op de zesde verdieping van een gebouw van 8 hoog. Het dak van het appartementencomplex werd geïsoleerd volgens de norm 2020. De achtergevel werd tevens geïsoleerd. Er is overal dubbele beglazing aanwezig en de elektriciteit is conform.

We betreden het appartement in de hal (6,5 m²) met videofoon en lopen verder de woonruimte op blokjesparket (29 m²) in. Dankzij het grote raam vooraan baadt deze ruimte in het licht. We hebben een panoramisch zicht op de Leien. De badkamer (3,03 m²) is voorzien van een douchecabine, wc en lavabomeubel. Hier is er tevens ruimte voor was- en/of droogmachine. De keuken (7 m²) op tegel beschikt over een ingebouwde oven, frigo en dampkap en geeft toegang tot het terrasje.
Aan de achterzijde van het appartement is de slaapkamer (14 m²) gelegen, die voorzien is van enkele ingemaakte kasten.

Verder beschikt de woonst nog over een berging in de kelder. De kosten per maand bedragen €150 inclusief verwarming, water, syndicus en blokpolis.

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Appartement
Localisation Anvers
Rue Italiëlei 106 6
Transaction A Vendre
Chambres 1
Salles de bains 1
Surface 72 m2
PEB / Consommation d'énergie 155 kWh/m2
Revenu Cadastral €832
Agence Ref. 3595283
IMMOSCOOP Ref. REPHL4260190516
Publié 16/05/2019
Permis d'urbanisme Oui
Autorisation de lotissement Non
Infraction urbanistique Non communiqué
Droit de préemption Non
Urbanistiques complémentaires Woongebied met een culturele waarde
Zone d'inondation Voir cette info
Flooding Barrier Non
Demarcated Flood Areas Non
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires

Contact

OU