Description

Op het terrein van de vroegere limonadefabriek Limfa, vlakbij de centrale voorzieningen van Baarle, gaat een nieuw dorpsdeel verschijnen: Limfa. In het hart van deze bruisende wijk zal, op Belgisch grondgebied, Residentie Limfalaan worden opgericht. Deze hoogwaardige residentie gaat appartementen voor elk budget bevatten. Met winkels, cafés en restaurants op loopafstand is Residentie Limfalaan een bijzonder aantrekkelijke woonomgeving voor zowel jong als oud, alleenstaanden of gezinnen met kinderen. Ondanks de centrale ligging is de residentie vlot bereikbaar en beschikken de toekomstige bewoners over een ruime ondergrondse parking voor zowel auto als fiets. Prijzen vanaf € 158.875 exclusief kosten, ofwel vanaf € 192.570 vrij op naam.

Residentie Limfalaan zal worden gebouwd in een Kempische bouwstijl die hand in hand gaat met de bouwstijl van het nieuwe dorpsdeel Limfa. Het gebouw huisvest 40 appartementen met een oppervlakte van 72m² tot 127m². De appartementen beschikken over een ruim terras, 1 tot 3 slaapkamers en zijn allen bereikbaar per lift. In de ondergrondse parking bevinden zich parkeerplaatsen, bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling. De gelijkvloerse verdieping wordt hoger opgetrokken dan de begane grond om een betere privacy te geven. Vier woonlagen heeft Residentie Limfalaan in totaal, met op de hoek van de derde verdieping 1 penthouse. Alle terrassen zijn naar de straat gericht; de slaapkamers aan de achterzijde van het gebouw met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. Veel aandacht is er voor energiezuinigheid. "Alle appartementen voldoen aan de E-peil-eis van E60 in combinatie met een ventilatiesysteem voor een aangenaam binnenklimaat." Ook goede spouwmuurisolatie van Recticell Eurowall zorgt voor energiezuinigheid. Voor extra geluidsisolatie koos men voor Isover Partywall; het akoestisch en thermisch comfort tussen de appartementen onderling is geoptimaliseerd hierdoor.
Het plan is ontwikkeld en wordt gebouwd door Pluym - Van Loon uit Ravels; het ontwerp is van AIDarchitecten uit Malle. Eind 2017 of begin 2018 kunnen de 40 gloednieuwe appartementen in gebruik genomen worden.

Brett Pluym van Pluym - Van Loon, een familiebedrijf met veertig jaar ervaring in de bouw, benadrukt dat kwaliteit voor zijn bedrijf voorop staat. "Klanten worden door onze klantenadviseurs van A tot Z begeleid. Zij staan hen bij in het maken van keuzes en bepalen van behoeftes met betrekking tot hun toekomstige huis." De appartementen worden instapklaar opgeleverd; de koper heeft veel keuzemogelijkheden voor bijvoorbeeld afwerking van keuken, badkamer en vloeren.

Appartement F3 - Dit appartement van 88m² bevindt zich op de eerste verdieping van Residentie Limfalaan. Het omvat een inkomhal met vestiaire, toilet, leefruimte met eetkamer, open keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers, badkamer, ZO-gericht terras van 13m². Optioneel ondergrondse parkeerplaats en priv

atieve berging. Lift en gemeenschappelijke fietsenstalling.

Heb je plannen om te wonen in een appartement en wil je meer weten over Residentie Limfalaan in Baarle-Hertog? Contacteer ons via 0032 14 65 08 08 of vastgoed.poppel@hillewaere.be. En misschien woon jij straks in een bruisend nieuw stukje Baarle!

Voir ce bien auprès de l'agent

Contact

OU