UIS: 3622241

Description

Appartement op de eerste verdieping met 2 slaapkamers en ruim terras van 37m² gelegen in het nieuwbouwproject LEOPOLDONCK in het centrum van Grobbendonk.

Het appartement heeft volgende indeling: leefruimte met salon en eetkamer, ruime volledig geïnstalleerde keuken, berging/wasplaats, badkamer met douche en 2 slaapkamers. Grenzend aan de leefruimte is ruim terras van 37m² (Zuid-georiënteerd).

Residentie LEOPOLDONCK bestaat uit een handelspand, welke wordt ingevuld als dokterspraktijk, 9 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 studio.

Er zijn ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen en vooraan is er een ruime inpandige fietsenstalling. Achteraan het gebouw bevinden zich de bezoekersparkings van de dokterspraktijk en bijkomende open staanplaatsen of carports.

Er is een gemeenschappelijke tuin met overdekt prieeltje welke ter beschikking staan van alle bewoners en hun bezoekers.

Residentie LEOPOLDONCK is gelegen in het centrum van Grobbendonk. In de nabijheid bevinden zich verschillende winkels, kleinhandels, drank- en eetgelegenheden, haltes van het openbaar vervoer, scholen, enz... . De op- en afrit van de snelweg E313 zijn op minder dan 4km gelegen van het project.

Voor meer informatie of een afspraak op ons kantoor kan u vrijblijvend contact opnemen met Stef Proost Immobiliën in Grobbendonk op 014/51.95.00 of via grobbendonk@stefproost.be.

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Appartement
Localisation Grobbendonk
Rue Leopoldstraat
Transaction A Vendre
Chambres 2
Surface 95 m2
PEB / Consommation d'énergie Voir info PEB
Année de construction 2019
Agence Ref. 3622241
IMMOSCOOP Ref. FHXGW3470200530
Permis d'urbanisme Vergunning uitgereikt
Autorisation de lotissement Verkavelingsvergunning
Infraction urbanistique Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Droit de préemption Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Urbanistiques complémentaires woongebied
Zone d'inondation Niet meegedeeld
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires

Units Disponible

Appartement, 2 Slpks, 95 m2
€ 245.000
Appartement, 3 Slpks, 114 m2
€ 260.000

Contact

OU