Description

Knap energiezuinig appartement met lichte woonkamer, open keuken, berging, terras, 2 slpkmrs, badkamer met ligbad, dubbele lavabo, toilet, ondergrondse garage staanplaats, Bewoonbare oppervlakte van 91m². EPC = 123Kwh/m²

Ligging
Centraal gelegen, vlakbij het centrum van Lier. Vlakbij toegangswegen, met een vlotte verbinding naar deomliggende gemeentes. Op kleine afstand vanwinkels, scholen en openbaar vervoer.

Indeling
Inkom, lichte ruime woonkamer, open geïnstalleerde keuken, badkamer met ligbad, lavabo. Gastentoilet, 2 slaapkamers, berging, ondergrondse garage staanplaatsen terras. Appartement met Lift.

Beschrijving
Dit knapen zeer energiezuinig appartement bevindt zich achter een zeer mooie en sprekende gevel, meteenideale ligging nabij het centrum van Lier en vlakbij toegangswegen enis afgewerkt met knappe materialen. De woonst is bereikbaar via de trap of de lift. Viade inkomhal kom jein de lichte en ruime woonkamer met grote raampartijen en open geïnstalleerde keuken.Verder bevinden er zich ook 2 ruime slaapkamers in de woonst, een badkamer met ligbad en douche in bad en dubbele lavabo. Alsook is er een gastentoilet en berging.

Ook biedt deze woonst de mogelijkheid om buiten te genieten op het terras dat aansluit aan de woonkamer. Bij het appartement is een ondergrondse garage staanplaats en kelder


Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), bestemming: woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr),geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Appartement
Localisation Lierre
Rue De Schom
Transaction A Vendre
Chambres 2
Surface 91 m2
PEB / Consommation d'énergie Voir info PEB
Année de construction 2011
Agence Ref. 3771355
IMMOSCOOP Ref. SNPMX7574190605
Publié 05/06/2019
Permis d'urbanisme Oui
Autorisation de lotissement Non
Infraction urbanistique Non (geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maat
Droit de préemption Non
Urbanistiques complémentaires appartement
Zone d'inondation niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires

Contact

OU