UIS: 4190739

Description

Residentie Welderen is een centraal gelegen met vlotte verbinding zowel richting Turnhout als richting Nederland. De residentie zal bestaan uit 37 appartementen met oppervlaktes variërend van 76m² tot maar liefst 145m². Alle appartementen zullen beschikken over een terras waarvan een aantal een prachtig uitzicht hebben over de achtergelegen velden. Ondergronds zal er een kelder voorzien worden met voldoende autostaanplaatsen, bergingen en gemeenschappelijke fietsenberging. Bovengronds komen ook nog 6 staanplaatsen en een ruime fietsenstalling.

Het gebouw, ontworpen door architectenbureau Office 48, zal een uitzonderlijk moderne uitstraling hebben en wordt gebouwd met het oog op energiezuinigheid en wooncomfort. De ontwikkelaar, Vanhout Projects, streeft naar een E-peil van E20 (BEN) wat een ruime voorsprong is op de huidige normen. Bovendien geniet u hierdoor gedurende 5 jaar een vrijstelling van onroerende voorheffing. Dit zullen ze bereiken door onder andere te werken met zonnepanelen en een warmtepomp (waarmee het appartement ook gekoeld kan worden).

De appartementen die gelegen zijn aan de straatkant zullen genieten van een D-ventilatiesysteem zonder raamroosters om overlast van voorbijrijdende wagens te voorkomen.

Op de verkoop van dit project is de Wet Breyne van toepassing. De betaling verloopt naargelang de vordering van de werken (in schijven) en u kan als koper rekenen op een 100% voltooiingswaarborg.

Onder de tab 'kavels' vindt u een schematische weergave van het gebouw met plans en de prijs van elk appartement.

Onder 'prijzen/plans/docs' vindt u de overige relevante informatie zoals de plannen in pdf-formaat (hierop kan u inzoomen) en een prijslijst met een raming van de aankoopkosten.

Voor alle verdere informatie kan u contact opnemen met ons kantoor te Turnhout (Graatakker 91) op het nummer 014 41 42 42 of via nieuwbouw@vansweevelt.be.

Elk appartement dient aangekocht te worden in combinatie met een ondergrondse autostaanplaats en een bijhorende berging.

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Appartement
Localisation Weelde
Rue Weeldestraat
Transaction A Vendre
Chambres 2
Surface 90 m2
PEB / Consommation d'énergie Voir info PEB
Année de construction 2021
Agence Ref. 4190739
IMMOSCOOP Ref. HUCWJ1381210309
Permis d'urbanisme Oui
Autorisation de lotissement Oui
Infraction urbanistique Non
Droit de préemption Non
Urbanistiques complémentaires appartement
Zone d'inondation niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires

Units Disponible

Appartement, 2 Slpks, 90 m2
€ 211.300
Appartement, 1 Slpks, 77 m2
€ 215.100
Appartement, 3 Slpks, 132 m2
€ 335.300
Appartement, 3 Slpks, 145 m2
€ 345.200

Contact

OU