Description

Geniet van vrijstelling op de doorstorting van de bedrijfsvoorheffing!

Ligging
Gunstig en centraal gelegen op de voormalige "Coblo"-site op het bedrijventerrein "Holven" te Balen. De wegontsluiting van het bedrijventerrein gaat via het aansluitpunt Puttestraat-Hoolst en via de insteekweg Puttestraat. De ontsluiting over het water gebeurt via het kanaal Dessel-Kwaadmechelen.

Beschrijving
Recente unit van1.106,11 m²met aansluitende en overdekte loskade van 655 m² en met een vrije hoogte van 8m.De ruimte is voorzien van een gepolierde betonvloer en geniet door de lichtstraten (met rookkoepels) veel lichtinval. Bijkomende industriëleverlichting is reeds geïnstalleerd. De volledige hal is voorzien van een sprinkler-installatie (voordeel brandverzekering) alsook leidingen voor perslucht.

Viaeen grote geautomatiseerde sectionaalpoort aan de voorkant van het gebouw (5m60 breed en 6m18 hoog)hebt umakkelijk toegang tot de unit.

Mogelijkheid tot inrichten van bureel.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien tegen het gebouw!

Er bestaat de mogelijkheid om de unit te huren of aan te kopen en uitbreiding is ook steeds mogelijk!

De Coblo-site is een bedrijventerrein bestaande uit 6 units welke een totale oppervlakte van 18.525 m² hebben. Het terrein is verlicht en volledig omheind met aan de straatkant staalmatten en een toegangspoort en aan de zij- en achterkant een Heras-omheining van 2m hoog. Op het terrein zelf is gezorgd voor een vlotte verkeerscirculatie en voldoende parkeergelegenheid.

-- De plannen van deunits vindt u terug onder het tabblad "doc's-plans" --

Recente bedrijfsunit met een oppervlakte van 1.106,11 m² met aansluitende en overdekte loskade van 655m² en vrije hoogte van 8m op de voormalige "Coblo"-site, centraal gelegen en goed bereikbaar op het bedrijventerrein "Holven" te Balen. Mogelijkheid tot uitbreiding.

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Industriel
Localisation Balen
Rue Puttestraat
Transaction A Vendre
Surface 1106 m2
PEB / Consommation d'énergie Voir info PEB
Agence Ref. 3228395
IMMOSCOOP Ref. FGZBK4005190727
Permis d'urbanisme Oui
Autorisation de lotissement Non
Infraction urbanistique Non
Droit de préemption Non
Urbanistiques complémentaires industrieel gebouw
Zone d'inondation Voir cette info
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires

Contact

OU