UIS: 4402384 - 28/07/2021

Description

Ruime, te renoveren woning met 3 slaapkamers op een perceel van 150m² met een erg centrale ligging. Op wandelafstand van het centrum van Herentals en vlotte verbinding naar omliggende gemeenten/stad. Conforme elektriciteit. Parking op perceel. EPC 432 kWh/m².

Ligging
Deze karaktervolle woning geniet van een erg centrale ligging met vlotte verbinding naar de E313 en omliggende gemeenten/stad. Op wandelafstand van centrum Herentals vind je hier alle faciliteiten met o.a. winkels, openbaar vervoer, horeca. De natuurgebieden in de omgeving bieden wandel-en fietsmogelijkheden in het prachtige groen.

Indeling
-1:kelderruimte.0:inkomhal met trap, leefruimte met aansluitend open eetruime met keuken, veranda en badkamer/wasplaats.+1:nachthal, 2 à 3 slaapkamers, badkamer. +2: Zolderverdieping met vaste trap.Buiten: terras en tuinhuis.

Beschrijving
Eenzeer ruime woning die mits de nodige renovatie aangenaam vertoeven is op een centrale locatie met natuurgebied om de hoek. De karaktervolle inkomhal geeft je meteen toegang tot de leefruimtemet recente pelletkachel. Deze ruimte vormt samen met de eetplaats en keuken één open geheel. De keuken is uitgerust met gasvuur, dampkap, spoelbak en ijskast. De kelder is toegankelijk vanuit de keuken en is ideaal als koele berging.
Vanuit de keuken heb je bovendien toegang naar de veranda die bovendien veel licht binnentrekt met aansluitend het ruime terras. Vanuit de veranda is bovendien ook de tweede badkamer/wasplaats toegankelijk.

Op de verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 14 m² en 16m² en een 3de kamer van 5 m².
Ten slotte beschik je nog over een ruime zolder die bereikbaar is via een vaste trap en dus tal van mogelijkheden biedt.

Buiten geniet je van een ruim terras. Verder is de tuin volledig omheind.Naast de woning is een staanplaats voor 1 auto voorzien.

De woning is volledig voorzien van rolluiken enbeschikt grotendeels nog over het originele houten schrijnwerk met enkele beglazing. Bovendien is de elektriciteit volledig conform (!).

Geef jij deze woning een prachtige renovatie en tover jij deze om tot een prachtig pareltje? Maak dan snel uwafspraak!

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht:omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden.

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Maison
Localisation Herentals
Rue Lichtaartseweg
Transaction A Vendre
Chambres 3
Surface 150 m2
Surface Terrain 150 m2
PEB / Consommation d'énergie Voir info PEB
Année de construction 1952
Agence Ref. 4402384
IMMOSCOOP Ref. UVIHH4879210728
Publié 28/07/2021
Permis d'urbanisme Voir cette info
Urbanistiques complémentaires huis
Zone d'inondation Voir cette info
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires

Contact

OU