UIS: Duinendreef

Description

Op de hoek van de Kalmthoutsesteenweg en de Duinendreef te Kapellen ligt een uniek perceel dat bekoort door zijn centrale ligging (vlakbij Heide en op de as Kalmthout/Kapellen) en uitgebreide bouwmogelijkheden (zowel plat dak als schuin dak zijn toegestaan). Een rustige toegang via de Duinendreef maakt de woning veilig toegankelijk.
Gelegen in woonparkgebied en de grootte van het terrein 4.440 m2 en 50 m breed (tuin op het noordoosten) laat allerlei mogelijke inplantingen van de woning toe. De grond heeft een werkelijk bijzonder mooi bomenbestand. Indien u bomen wenst te rooien kan dit natuurlijk ook want de compensatiebijdragen voor ontbossing (t.b.v 9.790 euro !) werden voor dit perceel reeds betaald. De grond is daarenboven gelegen in een goedgekeurde niet vervallen verkaveling 057/073 (4) en heeft lotnummer 8A. Voor dit perceel werd tevens reeds een opmetingsplan en bomenplan opgemaakt.
De architect Hansi Ombregt heeft op dit perceel, geheel vrijblijvend, reeds een project uitgetekend zodat de koper een inzicht kan verwerven over wat er o.a. mogelijk is op dit uniek terrein. U bent echter niet gebonden noch aan een architect, noch aan een bouwfirma, zodat u in alle vrijheid uw eigen woonwensen op dit perceel kunt realiseren.
Voor verdere toelichting over dit perceel, bent u altijd welkom !
Mocht deze grond echter niet aan uw wensen voldoen, schrijf u dan in op onze website en u wordt automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwe panden welke we in verkoop ontvangen. Ik wens u nog veel plezier bij het realiseren van uw bouwwensen.

Caractéristiques

Type Terrain
Localisation Kapellen
Rue Duinendreef
Transaction A Vendre
Surface Terrain 4.440 m2
PEB / Consommation d'énergie Voir info PEB
Agence Ref. Duinendreef
IMMOSCOOP Ref. WY85K81X
Permis d'urbanisme ja
Autorisation de lotissement ja
Infraction urbanistique neen
Legal Decision neen
Droit de préemption neen
Urbanistiques complémentaires woonpark
Zone d'inondation neen
Flooding Barrier neen
Demarcated Flood Areas neen
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires

Contact

OU