Description

In het landelijke Bierbeek vinden we deze instapklare woning terug. Deze is gelegen vlakbij het centrum op een welgeorienteerd perceel van 5 are.
De lichtrijke woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, grote leefruimte met aansluitend open keuken en grote raampartijen met zich top de tuin. Hier zijn eveneens een wasplaats en badkamer met douche en tweede toilet aanwezig.
Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers voorzien en een badkamer met ligbad en toilet. De zolderruimte is toegankelijk met een vaste trap en kan eveneens als slaapkamer gebruikt worden. De woning is deels onderkelderd.
In de tuin is een garagebox aanwezig welke toegankelijk is via een lange oprit naast de tuin. De gezellige tuin en terras zijn zuidgericht en garanderen u dag in dag uit, jaar in jaar uit zon!
Bijkomende pluspunten van deze strategisch gelegen woning is de goede constructie en de welonderhouden staat (recent gerenoveerd).
Kortom een gezellige en instapklare woning voor het hele gezin!
Kom de woning zeker bezoeken en ontdek de mogelijkheden! Contacteer ons vrijblijvend: 016/22.82.22 // info@century21confident.be.

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Maison
Localisation Bierbeek
Rue Dorpstraat
Transaction A Vendre
Chambres 4
Salles de bains 2
Surface 150 m2
Surface Terrain 434 m2
PEB / Consommation d'énergie 374 kWh/m2
Revenu Cadastral €10.06
IMMOSCOOP Ref. IUAGU4159190704
Permis d'urbanisme Non
Autorisation de lotissement Non
Infraction urbanistique Niet opgegeven
Droit de préemption Non
Urbanistiques complémentaires Woongebied
Zone d'inondation Voir cette info
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires

Contact

OU