Description

RENOVATIEPROJECT MET TUIN OP TOPLOCATIE IN HARTJE BREE

Ben je op zoek naar een woning waar je volledig uw eigen draai aan kan geven? Dan ben je op de Meinestraat ter hoogte van nummer 12 op het juiste adres!
De Meinestraat is een secundaire straat van de binnenstad.
We bevinden ons op wandelafstand van 't Vrijthof in het gezellige Bree. Hier is het rustig wonen in een éénrichtingsstraat, maar toch op een centrale ligging door de vlotte verbinding. Daarnaast vinden we al de nodige faciliteiten waaronder, scholen en supermarkten, op wandelafstand. In Bree is het leuk vertoeven in de nabijheid van gezellige restaurants en café's.

Het pand is geconstrueerd in 1919 en heeft nood aan een volledige renovatie. Mits de nodige creativiteit, handigheid en vergunningen van de gemeente kan dit zeker en vast omgetoverd worden tot een gezellige woning of appartementen.
Voor verdere info aangaande voorschriften en richtlijnen kan u de voorschriften van het Gemeentelijk RUP centrum Bree in bijlage raadplegen of contact opnemen met de dienst RO van Bree. Deze woning behoort tot artikel 3.2. zone voor wonen met mogelijkheid tot handel, diensten en vrije beroepen. Op het gelijkvloers zijn wonen, handel, horeca, diensten en vrije beroepen toegelaten. Op verdieping is wonen de hoofdfunctie. De gevelplannen die toebehoren aan het GemRUP Centrum Bree geven aan dat de kroonlijsthoogte minimaal 5,5 meter en maximaal 8 meter moet zijn.

Momenteel beschikt men hier over een bewoonbare oppervlakte van 175m² met 3 slaapkamers op de bovenverdieping. De ruimtes van de woning dienen volledig onder handen genomen te worden. Als kers op de taart kan men via de veranda naar de tuin aan de achterzijde van het perceel waar men in kan genieten op een mooie zomerdag. De woning ligt in een charmante straat waardoor uw rust en privacy wordt gegarandeerd. Als surplus beschikt deze woning over een garage voor 1 wagen. Je auto altijd veilig en gemakkelijk parkeren? Check!

Deins jij er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken en wil jij graag een eigen project op poten zetten? Dan is dit iets voor jou! Bel naar 011/22.22.95 voor verdere informatie of een afspraak.

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Maison
Localisation Bree
Rue Meinestraat
Transaction A Vendre
Chambres 3
Salles de bains 1
Surface 175 m2
PEB / Consommation d'énergie Voir info PEB
IMMOSCOOP Ref. FTJTJ5861190626
Permis d'urbanisme Oui
Autorisation de lotissement Non
Droit de préemption Non
Urbanistiques complémentaires Woongebied met een culturele historische en/of esthetische w
Zone d'inondation Voir cette info
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires

Contact

OU