Description

COMPROMIS IN OPMAAK. Graag presenteren we u deze kwalitatief opgetrokken villa in een rustige en groene wijk in het residentiële Holsbeek en in de omgeving van supermarkten, scholen en sportfaciliteiten. Bij het binnenrijden van de straat, springt dit standingvol huis meteen in het oog. Met een grote voor- en achtertuin met terras en een ruime oprit met dubbele garage, biedt de woning meer dan voldoende ruimte om buiten te vertoeven.

Op het gelijkvloerse gedeelte van de woning vinden we een ruime inkomhal die toegang biedt tot de prachtige leef- en eetkamer met fantastisch zicht op de zuidgeoriënteerde tuin. Aansluitend hebben we hier de volledig geïnstalleerde keuken met bergruimte.

Via de mooie houten trap, komen we op de eerste verdieping die een bureauruimte, een douchekamer en vier ruime slaapkamers herbergt waarvan de master bedroom toegang heeft tot een ensuite badkamer met ligbad, wastafel en bidet.

Kortom, deze villa is opgetrokken volgens de regels van de kunst en door de riante verzorgde tuin zal buiten vertoeven een waar genoegen zijn. Benieuwd welke indruk deze villa op u zal achterlaten? Bel ons dan zeker voor meer informatie en een bezoek.

Wenst u uw vastgoed te verkopen of te verhuren? Heeft u vragen over de vastgoedmarkt? Twijfel niet ons te contacteren, wij schatten uw pand geheel kosteloos en vrijblijvend en geven u daarbij oprecht advies op maat! CENTURY 21 Confident, we kunnen het vast goed met elkaar vinden. 016 22 82 22 II info@century21confident.be

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Maison
Localisation Holsbeek
Rue Meesberg
Transaction A Vendre
Chambres 5
Salles de bains 2
Surface 240 m2
Surface Terrain 2751 m2
PEB / Consommation d'énergie 373 kWh/m2
Revenu Cadastral €20.08
IMMOSCOOP Ref. KUQSB9979190713
Permis d'urbanisme Oui
Autorisation de lotissement Non
Infraction urbanistique Niet opgegeven
Droit de préemption Non
Urbanistiques complémentaires Woongebied
Zone d'inondation Voir cette info
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires

Contact

OU