Description

Met veel plezier presenteren wij u deze tijdloze villa in het groene Oud-Heverlee. De combinatie van een topligging en invalswegen in de nabije omgeving maken van deze woonst de ideale uitvalsbasis.

Het straatniveau omvat: een inkomhal met gastentoilet, twee grote garages en tal van bergruimtes. Hogerop op het tuinniveau bevindt zich een lichtrijke leefruimte en een volledig geïnstalleerde keuken met eetplaats. Via de keuken is er toegang tot het terras en prachtige aangelegde tuin met tuinhuis, moestuin en met een uniek uitzicht over de Dijle-vallei. Het tussenverdiep biedt u een bureauruimte met vide naar de leefruimte waardoor er een zeer open gevoel wordt gecreëerd. Naast het bureau vinden we de wasruimte terug. De tweede verdieping en tussenverdieping beschikt over 4 slaapkamers, een badkamer en een douchekamer. Twee van de slaapkamers beschikken ook over een eigen wastafel.

Deze woning biedt een zeer solide constructie, afgewerkt met hoogwaardige en duurzame materialen. Een bijkomend voordeel is de prachtige omgeving en fantastisch onderhouden buitenruimte. Kortom, een instapklare woonst met alle comfort en een absolute aanrader voor wie zoekt naar ruimte en licht, met het bruisende stadsleven en rustgevende natuurgebieden in de onmiddellijke omgeving.

Had je graag deze karaktervolle woning bezocht? Maak alvast een afspraak via 016 22 82 22 of info@century21confident.be

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Maison
Localisation Oud-Heverlee
Rue Ophemstraat
Transaction A Vendre
Chambres 4
Salles de bains 2
Surface 200 m2
Surface Terrain 1627 m2
PEB / Consommation d'énergie 357 kWh/m2
Revenu Cadastral €18.79
IMMOSCOOP Ref. VAFYR1572190713
Permis d'urbanisme Oui
Autorisation de lotissement Non
Infraction urbanistique Niet opgegeven
Droit de préemption Non
Urbanistiques complémentaires Woongebied met landelijk karakter
Zone d'inondation Voir cette info
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires

Contact

OU