Description

Landelijk gelegen woning met weide Op zoek naar een open bebouwing met uitzicht op je eigen weiland? Dan is deze woning gelegen op een ruim perceel (5247m²) te Heikant* (NL) zeker wat je zoekt.

De goed onderhouden en energiezuinige woning (A-label) heeft 3 slaapkamers en is gelegen in een bosrijke omgeving.
Verder heeft de woning een achtergelegen weide met uitweg langs achter en 4 paardenstallen, wat ideaal is voor paardenliefhebbers.

Indeling:
GLV: via inkomhal met vestiaire en apart toilet is er toegang tot de gezellig ingerichte leefruimte. Vooraan is er ook een bureau/slaapkamer. De woonkamer bestaat uit een lichtrijke eet- en zithoek waar je mooi zicht hebt op de tuin en de achterliggende weide. De moderne keuken is voorzien van alle toestellen met ontbijthoek. Via de keuken kom je uit in de berging (voorzieningen wasmachine/droogkast). Verder is er een aparte bureauruimte.

De woning heeft een zonnige zuidoost georiënteerde tuin met gezellig en groot terras, ruime inpandige garage en oprit die extra parkeermogelijkheid biedt. Achtergelegen is er een werkplaats met 2 paardenstallen en een berging (samen 60m²). Aan de weide zijn er nog 2 paardenstallingen.

1steV: overloop met 3 ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom over een balkon beschikt. Verder is er de badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

*De woning ligt net over de grens in NL en paalt aan grondgebied Stekene.

Twijfel niet langer over deze prachtige locatie en maak snel een bezoek aan jouw nieuwe thuis. Bel +32 52 20 05 05.

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Maison
Localisation Stekene
Rue Julianastraat
Transaction A Vendre
Chambres 310
Salles de bains 1
Surface 135 m2
Surface Terrain 5 247 m2
PEB / Consommation d'énergie Voir info PEB
Année de construction 2007
Agence Ref. LF (a)2
IMMOSCOOP Ref. OYPLI0322190708
Permis d'urbanisme Voir cette info
Zone d'inondation Voir cette info
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires

Contact

OU