Description

Ligging: residentiële ligging nabij het centrum

Indeling: inkomhal, spreekkamer, tv-kamer, eetkamer, bureau, zitkamer, woonkamer, keuken, ontbijtruimte, wasplaats, logeerkamer/hobbykamer, badkamer, douchekamer, 3 slaapkamers, dubbele garage, kelder, terrassen, tuin, tuinhuis

Omschrijving: instapklare modernistische villa (architect: Karel Raeymaekers, bouwjaar 1977) op een perceel van 1999 m². Deze woning isrustig en in het groen gelegenen ditop slechts enkele minuten vande centra van Vosselaaren Turnhout.Scholen zijn bereikbaar via een autoloos bospad op het einde van de straat, de Turnhoutse ziekenhuizen liggen op slechts 5 minuten rijden!

De woning werd door de eigenaars met smaak en goede materialen uitgebreid en verbouwd tot een instapklare hedendaagse villa! Kenmerkend zijn de verschillende niveaus van de leefruimte met o.a. een spreekkamer naast de inkomhal, een eetkamer,een gezellige tv-kamer met veel ingemaakt kastwerk ontworpen door een interieurarchitect.Hoger treffen we een zitkamer met openhaard en een bureau met ook hier ingemaakt kastwerk. Al deze ruimtes zijn open en in verbinding met elkaar. De keuken is voorzien van alle comfort. In de uitbouw (bouwjaar 2000)treffen we o.a. een ontbijtruimte en een woonkamer met zicht en toegang tot de terrassen en tuin. Voorts is er een hobbykamer (of logeerkamer) met een aparte toegang naar buiten en ook een aansluitende badkamer. Boven zijn er drie slaapkamers waarvande kinderkamersmet wastafel. De ouderslaapkamer heeft eveneens toegang naar de badkamer met inloopdouche. Bureau en zitkamer kunnen ook vrij eenvoudig worden omgevormd tot extra slaapkamers.

Een koele en drogekelder, wasplaats en een dubbele garage met automatische poort zijn eveneens aanwezig.

Rondom de woning ligt er een fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen gekenmerkt door veel privacy. Het grote terras aan de uitbouw is voorzien van een overkapping met een automatisch lammellensysteem. Groot tuinhuis en geboorde waterput. Vooraan is er parkeerplaats voor meerdere wagens.

Algemeen: topafwerking met o.a. nieuwe alu ramen, vernieuwd geïsoleerd dak, vloerverwarming, parketvloeren,... . Bose geluidsintallatie in woning en tuin. Prima epc-score: 297 kWh/m², conforme elektriciteit

Bijzondere informatieplicht: stedenbouwkundige vergunning: ja; stedenbouwkundige bestemming: woongebied; Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; voorkooprecht: neen; verkavelingsvergunning: jaDit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Maison
Localisation Vosselaar
Rue Stoktsebaan 18
Transaction A Vendre
Chambres 3
Surface 342 m2
Surface Terrain 1999 m2
PEB / Consommation d'énergie 297 kWh/m2
Revenu Cadastral €2226
Année de construction 1977
Agence Ref. 3565612
IMMOSCOOP Ref. KHOTK4202190523
Permis d'urbanisme Oui
Autorisation de lotissement Oui
Infraction urbanistique Non
Droit de préemption Non
Urbanistiques complémentaires villa
Zone d'inondation niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires

Contact

OU