UIS: 21/1909

Description

Omschrijving

Statige villa met zwembad en tennisterrein op ca. 3.000 m²
Deze statige villa is gelegen op een residentiële locatie in een rustige wijk. Het eigendom biedt u een volwassen aangelegde tuin met zwembad en poolhouse alsook een tennisveld.

Indeling
U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met trap naar verdieping en vide. Toegang tot een ruim bureel aan de voorzijde van de woning, alsook een toegang tot de zeer ruime woonkamer en een gang naar de keuken en de garage. De leefruimte is zeer ruim en geniet van veel lichtinval dankzij meerdere raampartijen. De woonkamer biedt ruimte voor meerdere zithoeken en een eerkamer. De living beschikt ook over een open haard. De keuken biedt u een uitgeruste keukeninrichting met werkeiland en een ontbijtgedeelte, vanuit de keuken ook rechtstreeks toegang tot de tuin. Separate familyroom of televisiekamer.

Verdieping
De zeer ruime nachthal met vide geeft u toegang tot de hoofdslaapkamer met privatieve badkamer, een volwaardige tweede badkamer, een slaapkamer momenteel ingericht als bureel of werkkamer en nog vijf slaapkamers.

Kelder
Ruime kelder met inrichting als wijnkelder en berging.

Garages en carport
De inpandige garages worden momenteel als bergplaats en fietsenstalling voorzien, naast de woning bevindt zich een carport welke als dagelijkse parking wordt gebruikt.

Tuin en buitenruimtes
Vanuit de woning betreedt u een ruim terras en kunt u genieten van de aangelegde tuin evenals het zwembad met poolhouse. Het volledig uitgeruste poolhouse beschikt over een overdekt terras. Ook de aanwezigheid van een tennisbaan maakt dit een bijzonder eigendom!

Bijzonderheden
Deze villa verkeert in een goede staat van onderhoud. Recent werd het dak vernieuwd, alsook werd het zwembad gemoderniseerd. CV installatie op stookolie (installatie van 2000). Oorspronkelijk omvatte het eigendom twee percelen welke zijn samengevoegd.

Meer inlichtingen via ons kantoor.

Voir ce bien auprès de l'agent

Caractéristiques

Type Maison
Localisation Vosselaar
Rue Bergeneindsepad
Transaction A Vendre
Chambres 7
Salles de bains 2
Surface 563 m2
Surface Terrain 3047 m2
PEB / Consommation d'énergie 507 kWh/m2
Certificat Énergie 2440442
Revenu Cadastral €47.12
Année de construction 1971
Agence Ref. 21/1909
IMMOSCOOP Ref. BMXUP4746211013
Permis d'urbanisme Voir cette info
Autorisation de lotissement Oui
Droit de préemption Nonn
Urbanistiques complémentaires Woongebied
Zone d'inondation Voir cette info
   
Spaargids Comparez crédits hypothécaires
EPC-waarde

Contact

OU