Vansweevelt Makelaars

Vansweevelt Makelaars is actief in de vastgoedsector in de ruime omgeving van Turnhout, Herentals, Geel en Mol.

Sinds de oprichting in 1989 is de organisatie blijven groeien. Met ons hoofdkantoor te Turnhout en bemande kantoren te Herentals en Geel bestrijken we de ganse regio van de Kempen. Het kantoor in het centrum van Antwerpen is gespecialiseerd in bemiddeling van te ontwikkelen vastgoed(sites).

Deskundigheid en ervaring garanderen een hoge kwaliteit:
zo'n 21 medewerkers zetten zich vanuit onze kantoren in Turnhout, Geel, Herentals en Antwerpen dagelijks in voor uw eigendom.

Een hoge betrokkenheid zet de wensen van onze klanten centraal:
elke vastgoedtransactie wordt in volle vertrouwen voltrokken van A tot Z, zodat u ongestoord en zorgeloos uw dagdagelijkse activiteiten kunt voorzetten.

Een lange termijnvisie geeft ons vertrouwen in de toekomst:
onze slogan "Kwaliteit in Huis" vertaalt zich in constante investeringen in onze mensen, onze eigen website en op immoscoop (de vastgoedwebsite met de meest recente vastgoedprimeurs van België) zijn daar onderdeel van.

Gefundeerde waardebepaling
Bij de waardebepaling spelen verschillende factoren een rol zoals de ligging, inplanting en beschikbare ruimte, de stedenbouwkundige mogelijkheden, de staat van onderhoud, de gebruikte materialen en de ouderdom. Vansweevelt makelaars maakt een gefundeerde waardebepaling van uw woning waarbij ook rekening gehouden wordt met vergelijkingspunten. Bij ons dus geen “natte vinger”-werk. Bovendien geven wij u nuttige tips om de verkoopbaarheid en waarde van uw eigendom nog te verhogen.

Propriétés récentes

Ajouté il y a 51h
Beerse
Heidestraat
3 Chambres

Ajouté il y a 3 jours
Herentals
Vlierbessstraat (Hulseinde)
3 Chambres

Ajouté il y a 5 jours
Mol
Grensstraat
4 Chambres

  

Ajouté il y a 5 jours
Turnhout
Begijnenstraat
2 Chambres

Ajouté il y a 10 jours
Herentals
Bosbergen
2 Chambres

Ajouté il y a 10 jours
Turnhout
de Merodelei
2 Chambres

Statistiques

Propriétés

507 A Vendre
53 A Louer

Nouveau

15 Propriétés
328 Nouvelle Construction

Locations