Brussels Sotheby International Realty

Brussels Sotheby International Realty is hét referentiemerk voor de expertise, het beheer, de schatting of de transactie van uw onroerend goed tegen de beste marktprijs. Wat uw behoeften ook zijn, dankzij meer dan 35 jaar ervaring in de vastgoedsector biedt ons kantoor in Brussel u zijn expertise via verschillende diensten.

Het kantoor van Brussels Sotheby International Realty bestaat uit een team van professionals die over een unieke ervaring en vakkennis beschikken op de lokale, Brusselse vastgoedmarkt.

In het kader van onze constante groei is Brussels Sotheby International Realty regelmatig op zoek naar de beste professionals op de vastgoedmarkt om het lokale team te versterken.

Sotheby International Realty is wereldwijd marktleider in de aan- en verkoopbemiddeling van residentieel luxevastgoed. Concreet betekent dat een netwerk van meer dan 20.000 medewerkers verspreid over 880 kantoren in de belangrijkste hoofdsteden van meer dan 69 landen.

Brussels Sotheby International Realty wordt vaak door de media aangesproken als expert van de Brusselse vastgoedmarkt. We stellen graag de ons betreffende krantenknipsels ter beschikking.

Door op een doordachte manier de traditioneel gedrukte media, directmarketing en onlinemedia te combineren, analyseert onze marketingstrategie de positionering van uw eigendom om die aldus de optimale publiciteit te bieden.

Met meer dan 35 jaar ervaring in de vastgoedsector biedt ons kantoor in Brussel zijn expertise via verschillende diensten aan, zoals verkoop, verhuur, beheer of projectontwikkeling.

Propriétés récentes

Ajouté il y a 12h
Braine-l-Alleud
4 Chambres
Prix sur demande

Ajouté il y a 12h
Braine-l-Alleud
5 Chambres
Prix sur demande

Ajouté il y a 12h
Uccle
5 Chambres
Prix sur demande

  

Ajouté il y a 12h
Ixelles
5 Chambres
Prix sur demande

Ajouté il y a 12h
Watermael-Boitsfort
5 Chambres

Ajouté il y a 12h
Uccle
5 Chambres

Statistiques

Propriétés

119 A Vendre
69 A Louer

Nouveau

28 Propriétés
1 Nouvelle Construction

Carte